Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στην πρώτη bag campaign του οίκου Burberry

O oίκος Burberry για πρώτη φορά δημιουργεί μία bag campaign! Η θρυλική Pocket bag του οίκου σχεδιάστηκε ξανά από τον Ricardo Tisci και η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στην ολοκαίνουργια καμπάνια!

Οι φωτογράφοι Inez and Vinoodh έστησαν ένα σκηνικό με μεγάλα κουτιά και γλυπτά ζώα όπου η Bella κρατάει όλα τα νέα σχέδια της τσάντας!

Ο Ricardo Tisci από το 2018 που ανέλαβε τον οίκο Burberry κάνει πολλές κινήσεις ώστε να συνδυάσει το παρελθόν και τις ρίζες του brand με την φρέσκια δική του δημιουργική ματιά, μία τέτοια κίνηση είναι και το επαναλανσάρισμα της Pocket bag!

H πρώτη λοιπόν καμπάνια του Burberry για τσάντα εμπνέεται από το ζωικό βασίλειο που τόσο λατρευς ο ιδρυτής Τhomas Burberry και εκτός από τις φωτογραφίες η καμπάνια περιλαμβάνει και ένα fashion video όπου η Bella ντυμένη και χορογραφημένη σαν αιλουροειδές  κρατάει την νέα collection!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A contrast of reality and fantasy, @BellaHadid is captured by @InezAndVinoodh for #ThePocketBag . ‘It was so amazing to see Bella Hadid bring this to life as the panther. She has this fierce power and raw femininity that perfectly embodies the animal spirit.’ @RiccardoTisci17 . #Burberry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Burberry (@burberry) στις

 

Read More

And More