Η Beyonce δημιούργησε μια capsule collection με τον Balmain… και όλα αυτά για καλό σκοπό

Για να γίνει η εισαγωγή αυτού του θέματος θα πρέπει να γυρίσουμε λίγους μήνες πριν, τότε που το πρώτο σουκού του Coachella η Beyonce έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι τότε είναι ότι η Beyonce ήταν η πρώτη μαύρη καλλιτέχνης που ανέβηκε στη σκηνή αυτού του μουσικού φεστιβάλ και επέλεξε με την εμφάνισή της να τιμήσει την κουλτούρα όλων των ιστορικών “μαύρων” κολεγίων. Έτσι, επέλεξε να φορέσει φούτερ σε college style που είχε σχεδιάσει ο Balmain σε διάφορα χρώματα.

Αμέσως μετά την εμφάνιση της Bey στη σκηνή του Coachella, όλοι έτρεξαν να αγοράσουν στο διαδίκτυο αυτά τα φούτερ, αλλά δυστυχώς δεν ήταν προς πώληση. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν! Η τραγουδίστρια και ο οίκος ένωσαν τις δυνάμεις τους και σχεδίασαν μια capsule collection με έξι τοπ (τρία t-shirt και τρία φούτερ) τα οποία έχουν δημιουργηθεί σε μαύρο, κίτρινο και ροζ χρώμα και είναι ακριβώς ίδια με αυτά που φορούσε η Beyonce on stage.

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Η Beyonce μετά από αυτή την iconic εμφάνιση, δώρισε 100.000 δολάρια σε τέσσερα κολέγια που φιλοξενούν μαύρους μαθητές. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να συνεχίσει αυτό το σημαντικό έργο και τα έσοδα από τις πωλήσεις τον τοπ θα τα δωρίσει στο United Negro College Fund.

Η συλλογή Beyoncé x Balmain, η οποία κυμαίνεται από $290 έως $1.790, θα διατίθεται αποκλειστικά στο κορυφαίο κατάστημα του οίκου στο Παρίσι στις 13 Ιουλίου και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα από τις 14 Ιουλίου.

Read More

And More