Η Beyonce σχεδίασε μια σούπερ χριστουγεννιάτικη συλλογή

Η Beyonce έχει ήδη “κατακτήσει” τον τίτλο της πιο επιτυχημένης τραγουδίστριας και show woman, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για τη σταρ! Τα επαγγελματικά της βήματα εξελίσσονται συνεχώς και η αλήθεια είναι ότι δεν την προλαβαίνουμε.

Εδώ και μερικά χρόνια η Queen B συνεργάζεται με το brand Topshop και λανσάρει μια athleisure συλλογή, γνωστή και ως Blue Ivy! Εκτός από αυτό όμως, η σταρ έχει και το προσωπικό της site στο οποίο μπορείς να βρεις από ρούχα, αξεσουάρ, εσώρουχα, διακοσμητικά και πολλά ακόμα. Κοιτώντας λοιπόν, το συγκεκριμένο site το μάτι μας έπεσε πάνω σε μια σούπερ συλλογή με… χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ναι, η Beyonce αποφάσισε να κάνει τις φετινές γιορτές ακόμα πιο stylish!

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή περιλαμβάνει φούτερ, πουλόβερ και t-shirts σε διάφορα χρώματα που πρωταγωνιστεί πάνω το όνομά της, τα xmas prints ή ακόμα και το… πρόσωπό της.

Επιπλέον, η κολεξιόν περιλαμβάνει και παιδικά ρούχα.

Από αυτή τη σούπερ ιδέα δεν θα μπορούσε να λείπει και τοπ χαρακτηριστικό λεμόνι σε διάφορα στολίδια και αξεσουάρ. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι το album “Lemonade” έκανε τη σταρ ακόμα πιο επιτυχημένη.

Το πιο σούπερ από όλα, είναι ότι μπορείς να αποκτήσεις αυτά τα items από την τιμή των 12 δολαρίων έως και τα 85. Και προσιτή και χριστουγεννιάτικη και sooo stylish!

Read More

And More