Η Bρετανική Vogue αφιερώνει αυτό το τεύχος στις γυναίκες της πρώτης γραμμής!

Ο Edward Enninful  διευθυντής του Βρετανικής Vogue κάνει μία ανατρεπτική κίνηση και δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στους ήρωες της σύγχρονης εποχής, αυτής της εποχής που διαμορφώνει η πανδημία και οι δοκιμασίες που βασανίζουν όλο τον κόσμο.Έτσι στο εξώφυλλο του τεύχους που βγήκε λίγες μέρες πριν δεν ποζάρουν διάσημα πρόσωπα αλλά γυναίκες ηρωίδες που στάθηκαν στις θέσεις κατά την διάρκεια της πανδημίας :η Narguis Horsford, οδηγός μετρό, η Rachel Millar, κοινοτική μαία και η Anisa Omar, υπάλληλος σουπερμάρκετ.

“Αυτή η στιγμή της ιστορίας απαιτεί κάτι στα αλήθεια ξεχωριστό. Ένα ευχαριστώ, μία ξεχωριστή στιγμή για όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μία οδηγός τρένου στον υπόγειο του Λονδίνου, μία μαία στο ανατολικό Λονδίνο και μία υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες στο επόμενο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue” δήλωσε ο διευθυντής του περιοδικού.

Με τίτλο ”Η νέα πρώτη γραμμή” το τεύχος Ιουλίου της Bρετανικής Vogue κυκλοφορεί με 3 διαφορετικά εξώφυλλα, 3 γυναίκες  οι οποίες αυτή την δύσκολη περίοδο είναι οι νέοι ήρωες μιας νέας εποχής που ζητά ανθρωπιά, αλληλεγγύη και σεβασμό. Ηρωίδες που έχουν αληθινή αξία, ήθος και σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπο.

 

 

 

Read More

And More