Η BSB σου προτείνει τα ιδανικά items που θα “χτίσουν” το φετινό beach look σου

Η θερμοκρασία έχει αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα. Να μια πολύ καλή ευκαιρία να φορέσεις το νέο σου μαγιό, να τρέξεις στην παραλία, να απολαύσεις τα παιχνίδια στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία φυσικά. Για μισό λεπτό όμως! Οκ, είπαμε ότι έχεις ήδη αγοράσει το νέο σου μαγιό Με τα υπόλοιπα όμως τι γίνεται; Εννοώ τα items που θα χτίσουν το beach look σου. Ε δεν γίνεται να πας για μπάνιο χωρίς το κατάλληλο styling…

Attention please! Κάπου εδώ θέλω να βάλω στην παρέα μας την BSB. Το αγαπημένο μας brand σου έχει για φέτος ultra stylish ιδέες που θα σε ξετρελάνουν και φυσικά θα προσαρμοστούν τέλεια στο προσωπικό σου στιλ. Προς τα κάτω σου παρουσιάζω τα δικά μου πιο αγαπημένα fashion items. Ξέρεις, αυτά που δεν θα λείπουν από την beach bag μου (που θα είναι φυσικά BSB), αλλά ούτε και από το look μου. Δηλαδή πετσέτα, σαγιονάρες και ρούχα που θα με συνοδεύσουν μέχρι την ακρογιαλιά.

Τα παρακάτω αξεσουάρ και ρούχα ανήκουν στη νέα beachwear συλλογή της εταιρίας μόδας BSB με τίτλο “Salty Dream”. Η κολεξιόν είναι εμπνευσμένη από τα νησιά, το λαμπερό ήλιο, τη θάλασσα και την ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των ρούχων είναι οι έθνικ επιρροές και οι χειροποίητες λεπτομέρειες όπως μπροντερί και pom pom και τα έντονα χρώματα. Επιπλέον, το “παρών” δίνουν τα ψάθινα καπέλα ζωγραφισμένα και στολισμένα στο χέρι και οι στιλάτες πετσέτες θαλάσσης. Οι oversized τσάντες και οι σαγιονάρες στυλ κολυμβητηρίου ολοκληρώνουν τη συλλογή και δημιουργούν το απόλυτο resort look!

Δες λοιπόν τις δικές μου προτάσεις και πάρε ιδέες…

Salty dream φόρεμα με πομ πομ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Salty dream εμπριμέ σορτς με πομ πομ – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Salty dream neon καφτάνι – Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Salty dream μεταλλικές λαστιχένιες παντόφλες – Για να τις αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Salty dream πετσέτα “I am busy” – Για να τις αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ!

Υ.Γ.: Βρες τα μοναδικά κομμάτια της συλλογής στα καταστήματα BSB, στο online store www.bsbfashion.com καθώς και σε επιλεγμένες boutiques όπως στα πολυκαταστήματα Attica, στον Πάνορμο στη Μύκονο, στην Κρήτη, τη Ρόδο, την Κέρκυρα και την Χαλκιδική.

Read More

And More