Η BSB συνεχίζει την δυναμική της παρουσία στο εξωτερικό!

Η BSB συνεχίζει σταθερά την εξάπλωση της στο εξωτερικό και κάθε σεζόν δίνει δυναμικό παρόν στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις μόδας.

Τον Ιανουάριο, η BSB συμμετείχε για άλλη μία φορά στα σημαντικότερα trade shows – PREMIUM στο Βερολίνο, WHO is NEXT στο Παρίσι και MODEFABRIEK στο Άμστερνταμ – τα οποία επισκέφθηκαν συνολικά πάνω από εξήντα χιλιάδες ενδιαφερόμενοι από το διεθνές fashion industry.

Η BSB απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την συλλογή BSB JEANS – Fall / Winter 2020-21 και κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μεγάλη αίσθηση δημιούργησε η reusable BSB shopping bag που έπαιρναν ως δώρο όσοι επισκέπτονταν το περίπτερο της BSB και στη συνέχεια κυκλοφορούσαν παντού με αυτήν!

Η BSB αριθμεί περισσότερα από 110 επώνυμα καταστήματα σε 21 χώρες διεθνώς και ένα εκτενές δίκτυο multi-brand καταστημάτων που ξεπερνά τα 600, ενώ ακολουθεί ένα μελετημένο πλάνο για την περαιτέρω ανάπτυξή της στο εξωτερικό με έμφαση στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης: Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Read More

And More