Η BSB υποστηρικτής του MADWALK 2017 by Aperol Spritz

Η εταιρεία μόδας BSB για 5η συνεχόμενη χρονιά ήταν υποστηρικτής στο απόλυτο Fashion Music Project, MADWALK 2017 by Aperol Spritz που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας.

H BSB, σε ένα εντυπωσιακό act με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και ένα λαμπερό catwalk, παρουσίασε μέρος από την καλοκαιρινή της συλλογή που περιλαμβάνει glamorous δημιουργίες με υψηλή αισθητική και μοναδικά fashion statements!

Λαμπερά βραδινά looks με έμφαση σε υφάσματα όπως τούλι, παγιέτα, λινό και γκοφρέ καθώς και αέρινες μουσελίνες με lurex υφή έκλεψαν την παράσταση. Γήινες αποχρώσεις όπως το μπεζ και το χρώμα της άμμου συνδυασμένα με ρόζ, dusk blue και μωβ δημιούργησαν τολμηρούς και ανεπάντεχους συνδυασμούς.

Τα υπέρκομψα sexy φορέματα, με luxury διάθεση και αέρα υψηλής ραπτικής, ξεχώρισαν στο άκρως πολυτελές και λαμπερό show απογειώνοντας τις γυναικείες φιγούρες με εντυπωσιακά θηλυκά φορέματα, με έντονες ασσυμετρίες και αέρινα τελειώματα, με λεπτομέρειες από ασημί foil και λαμπερές παγιέτες.

Επιπλέον, η BSB για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε την πασαρέλα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έχει ξεκινήσει εδώ και 5 χρόνια και πλέον είναι θεσμός στο Madwalk με μία μεγάλη έκπληξη!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στο MADWALK 2017 by Aperol Spritz και απογείωσε το κοινό παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι «Απόλυτος Έρωτας», στο Charity Act by BSB!

Φέτος μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος της BSB που παρουσιάστηκε στο Charity Act by BSB θα διατεθούν στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης» σκοπός της Τράπεζας είναι η δημιουργία μιας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης “δεξαμενής” εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να εξασφαλίζεται σε όλους όσους έχουν ανάγκη το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους.

Read More

And More