Η Chanel παρουσιάζει σήμερα για πρώτη φορά συλλογή της διαδικτυακά!

O oίκος Chanel πρωτοπορεί και σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου για πρώτη φορά θα παρουσιάσει την Cruise 2020/21 collection της αποκλειστικά on line!

Η παρουσίαση θα γίνει σε όλα τα μέσα δικτύωσης 12.00 ώρα Παρισιού και το Κάπρι θα πρωταγωνιστεί στο concept. H συλλογή είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο Κάπρι, αλλά λόγω των εξελίξεων αναβλήθηκαν όλα τα σχέδια, έτσι η Chanel επέλεξε την ψηφιακή παρουσίαση.
Η συλλογή έχει τον τίτλο “Balade en Méditerranée” και η παρουσίαση θα έχει πολλές εικόνες από το μαγευτικό Κάπρι, φυσικά τοπία του νησιού αλλά και ήχους από κύματα και πουλιά.


Η τοποθεσία ήταν εν μέρει εμπνευσμένη από τον αείμνηστο σχεδιαστή Karl Lagerfeld, ο οποίος το 1997 πέρασε πέντε μέρες στο Κάπρι φωτογραφίζοντας τη Villa Malaparte, το εντυπωσιακό μοντέρνο σπίτι που γυρίστηκε στην ταινία του Jean-Luc Godard του 1963 «Le Mépris». Οι ευμετάβλητες εικόνες του Lagerfeld δημοσιεύθηκαν σε ένα βιβλίο του Steidl.

Η Chanel θα είναι η πρώτη μεγάλη γαλλική μάρκα που θα παρουσιάσει μια συλλογή στο διαδίκτυο από τότε που η χώρα μπήκε σε καραντίνα τον Μάρτιο για να σταματήσει η εξάπλωση του COVID-19, που συνοδεύτηκε από κλείσιμο καταστημάτων αλλά και την ακύρωση όλων των φυσικών εκδηλώσεων.

 

Read More

And More