Η Chanel θα παρουσιάσει το show Métiers d’Art σε ένα μέρος που έχει γράψει ιστορία στη μόδα

Τα προηγούμενα χρόνια ο οίκος Chanel είχε παρουσιάσει το show Métiers d’Art στο Αμβούργο, τη Ρώμη και φυσικά στο Παρίσι. Αυτόν το Δεκέμβρη όμως, ο οίκος αποφάσισε να ταξιδέψει σε μια άλλη Ήπειρο και να παρουσιάσει το συγκεκριμένο jet-setting runway στο Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό λόγω του Met Gala.

Αυτό το big event θα γίνει στις 4 Δεκέμβρη και ο γαλλικός οίκος θα δείξει την Pre-Fall συλλογή για το 2019. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που μέσα σε εκατό χρόνια ζωής ο οίκος επιλέγει τη Νέα Υόρκη σαν hot spot. Η πρώτη ήταν το 2005 στο Fifth Avenue store, ενώ η δεύτερη το 2006 στο Grand Central Station που παρουσίασε τη Resort Collection για το 2007.

Σύμφωνα με όλα όσα έχει δηλώσει ο οίκος, η συλλογή θα έχει πολλά στοιχεία από το προσωπικό στιλ της Gabrielle Chanel αλλά και του Karl Lagerfeld. Για την ακρίβεια είπε: Το 1931 η Gabrielle Chanel επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Νέα Υόρκη, ένα μέρος που υποστήριζε το επαναστατικό της στιλ χρόνια πριν την επίσκεψή της, αφού από το 1912 τα καταστήματα πωλούσαν τα καπέλα της. Από την άλλη ο Karl Lagerfeld είναι πολύ δεμένος με την Αμερική και η αγάπη του για την ενέργεια και το φως της Ηπείρου είναι πολύ μεγάλη”.

info@imaxtree.com

Παρόλο που πολλοί σχεδιαστές εγκαταλείπουν τη Νέα Υόρκη και μεταφέρουν τα show τους σε ευρωπαϊκές χώρες, φαίνεται πως ο Karl θέλει να κάνει την ανατροπή και να δείξει εκεί τη νέα του συλλογή. Ποιος ξέρει; Μπορεί να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους designers και να γυρίσουν πίσω στην έδρα τους!

Read More

And More