Η Chiara Ferragni μας δείχνει 2 τρόπους να φορέσουμε καλσόν αυτό το ΣουΚου!

Το ξέρω ότι μπήκε ο Μάρτιος, ότι επίσημα πια οδεύουμε προς την Άνοιξη, το ξέρω ότι έχεις αρχίσει ήδη να κοιτάς μόνο τις new collection όταν μπαίνεις στις αγαπημένες σου αλυσίδες, και ότι δεν θες άλλο να φοράς χειμερινά ρούχα. Τα ξέρω όλα αυτά και είμαι φίλη σου αλλά ακόμη έχουμε λίγο δρόμο μέχρι το…πέδιλο! Το αγαπημένο σου καλσόν είναι απαραίτητο αν θες να βάλεις mini, και επειδή σου κου έρχεται θα σου δώσω 2 super stylish look σαν ιδέες για weeekend εμφανίσεις.Πολύτιμη βοηθός η φοβερή Chiara Ferragni, η οποία εμφανίστηκε με Calzedonia legwears στις Fashion Weeks του Παρισιού και του Μιλάνου, και τώρα εσύ θα τα αντιγράψεις εύκολα, γιατί το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις το τέλειο καλσόν από τα καταστήματα Calzedonia.

1.Πρωινό look

Tα πρωινά αν επιλέξεις φόρεμα σίγουρα χρειάζεσαι ένα καλσόν για να είσαι ζεστή, αφού ακόμη ο καιρός δεν επιτρέπει το αντίθετο. Η Chiara επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα σε a line γραμμή, όχι πολύ mini, που συνδύασε με tweed jacket και 3 lines necklace! Το καλσόν της από τα καταστήματα Calzedonia δεν είναι μαύρο αλλά κάνει την διαφορά με ένα fish bone σχέδιο. Μαύρα ankle boots και chain bag ολοκληρώνουν άψογα το σύνολο.

2.Βραδινό look

Eδώ τα πράγματα είναι πιο εύκολα, ένα μαύρο φόρεμα μαύρες γόβες πολλά κοσμήματα και βέβαια καλσόν από τα Calzedonia όχι όμως μαύρο, η Ferragni επέλεξε πάλι ένα με σχέδια ώστε να φαίνεται το δέρμα και είναι όσο sexy χρειάζεται για το saturday night look σου!

Read More

And More