Η Cindy Crawford έχει να σου προτείνει το τέλειο τζιν!

Έχετε ακούσει για το καινοτόμο brand denim Re / Done; Το συγκεκριμένο label αντί να δημιουργεί νέα κομμάτια, συνεργάζεται με μεγάλα brands όπως Hanes, Champion και Levi’s και επεμβαίνει σε κάποια all time classic σχέδιά τους ώστε να διατηρήσουν το style και να τους δώσουν μεγαλύτερη διάρκεια, κάνοντας τα λίγο πιο fresh

Σε αυτό το mood δημιουργήθηκε και η νέα capsule συλλογή 5 denim κομματιών από την Cindy Crawford. Ναι, η Cindy είναι από τα μοντέλα που σου έρχεται πρώτη στο μυαλό αν σκεφτείς 90’s jean look! Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα δήλωσε ότι το αγαπημένο το της ντύσιμο είναι το κλασικό Levi’s jean και ένα λευκό tank shirt.

Τον περασμένο Μάιο, η Cindy ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία από τα 90’s με jean παντελόνι και έτσι ξεκίνησε η ιδέα της νέας αυτής συνεργασίας! Η συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει επίσημα το Σεπτέμβριο, περιλαμβάνει το The Crawford jean που είναι ραμμένο στο χέρι, σε mid-rise straight γραμμή, και σε 5 διαφορετικά denim colors.

Επίσης ένα sweatshirt σε λευκό γκρι και μαύρο χρώμα με την υπογραφή της στο μανίκι και ένα hoodie με την εικόνα της στην πλάτη! Και τα πέντε κομμάτια θα είναι διαθέσιμα στο shopredone.com από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Read More

And More