Η Conde Nast για πρώτη φορά θα λανσάρει ένα global τεύχος της Vogue σε όλες τις χώρες

Και οι  26 εκδόσεις του Vogue ενώνονται κάτω από ένα θέμα για το Vogue Hope Issue, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Η @CondeNast διαχειρίζεται αυτό το έργο ως πράξη υποστήριξης στην τρέχουσα περίπλοκη παγκόσμια κατάσταση. Οι επικεφαλής συντάκτες επέλεξαν προσωπικά φωτογραφίες ή έργα τέχνης, που συμβολίζουν την ελπίδα σε αυτούς και εμπνέουν αισιοδοξία. Το τεύχος ελπίδας υποστηρίζει επίσης νεαρά δημιουργικά ταλέντα, τα οποία μπορεί να γίνουν μέλλον της μόδας ανυψώνοντας επείγοντα και ουσιαστικά θέματα στα έργα τους. ⠀

Η έκδοση #VogueHope αποτυπώνει μια στιγμή στο χρόνο καθώς όλες οι εκδόσεις Vogue ενώνονται για να στηρίξουν εκείνους που αγωνίζονται για θετική αλλαγή.

«Όλοι χρειαζόμαστε ελπίδα στη ζωή μας, τώρα περισσότερο από ποτέ, και έτσι σε αυτήν την ταραχώδη στιγμή, η Vogue αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις παγκόσμιες εκδόσεις γύρω από αυτό το αισιόδοξο, ανθρώπινο και μελλοντολόγιο θέμα. Η ελπίδα μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί σε μια στιγμή κρίσης, αλλά είναι τώρα πιο ουσιαστική από ποτέ. Είναι μέρος της κοινής μας ανθρωπότητας, μιας πηγής απόλαυσης και έμπνευσης και μας κρατά επικεντρωμένους σε ένα λαμπρό μέλλον », σχολίασε η Anna Wintour, καλλιτεχνική διευθύντρια των ΗΠΑ, αρχισυντάκτρια της Vogue ΗΠΑ και σύμβουλος παγκόσμιου περιεχομένου, Condé Nast.

Η πρωτοβουλία σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην ιστορία των 128 ετών της Vogue, όπου όλες οι εκδόσεις ενοποιούνται με ένα μοναδικό συντακτικό θέμα, για να εκφράσουν την αισιοδοξία και την αλληλεγγύη καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει πρωτοφανείς αλλαγές.

Αυτή η πρωτοβουλία αφήγησης στοχεύει στο να εκδηλώσει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το κοινό της Vogue.

Read More

And More