Η Δανάη Παππά συναντά τις fans της στο κατάστημα Pink Woman!

Με λαμπερή, χριστουγεννιάτικη εμφάνιση αλλά και διάθεση καλωσόρισε η Δανάη Παππά τις θαυμάστριες της στο κατάστημα της Pink Woman στη Γλυφάδα λίγες μέρες πριν.


Η Ambassador της Pink Woman για τη φετινή σεζόν, συνάντησε από κοντά τις πιστές της fans για δεύτερη φορά, φωτογραφήθηκε μαζί τους και μοίρασε αυτόγραφα και αγκαλιές. Τον παλμό της εκδήλωσης έθεσε η μουσική του ραδιοφωνικού σταθμού Mad radio 106.2 που, μαζί με τη ραδιοφωνική παραγωγό Ιλένια Williams, εξέπεμπε ζωντανά από το κατάστημα επί της Λεωφόρου Δ.Α. Μεταξά 23 στη Γλυφάδα.


Το κατάστημα γέμισε με άκρως θετική ενέργεια και κοριτσίστικη διάθεση, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, οι οποίοι είχαν παράλληλα την ευκαιρία να περιηγηθούν στη συλλογή της Pink Woman για τη σεζόν Fall/Winter 2019, να ανακαλύψουν τα πιο Pink σύνολα για τις γιορτές και να αποκτήσουν αναμνηστικά δώρα Pink Woman, ενώ μία τυχερή είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα personal shopping session με την αγαπημένη της ηθοποιό, κατόπιν διαγωνισμού.


Με σύνθημα το hashtag #CHOOSEPINK, η Pink Woman εμπνέεται από τη γυναίκα που απολαμβάνει το mix n’ match, αγκαλιάζει τα νέα trends και τολμάει να πειραματιστεί.


Η Pink Woman, μία από κορυφαίες εταιρίες Fast Fashion Womenswear, βασίζει την πορεία της στην αγάπη της για τη μόδα και διαθέτει σήμερα τα προϊόντα της σε πάνω από 90 καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και online στο www.pinkwoman-fashion.com.

Read More

And More