Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο: Οι εντυπωσιακές συλλογές των Moschino και Prada που αξίζει να δεις

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, με τον οίκο Gucci να είναι από τους πρώτους οίκους που παρουσίασαν τη new collection (δες εδώ). Τώρα είμαστε στη φάση που θα ασχοληθούμε με τις νέες συλλογές δύο εξίσου μεγάλων οίκων, του Moschino και Prada, θα δούμε τι προτείνουν για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019/20 και τις τάσεις που λανσάρουν.

 

Moschino

Ο σχεδιαστής του οίκου, Jeremy Scott, μεταμόρφωσε τα μοντέλα σε 90s girls και τις έντυσε με τις νέες extravagant δημιουργίες που ήταν γεμάτες χρώμα, edgy style, λαμπερά στοιχεία και ιδιαίτερα prints. H συλλογή απαρτιζόταν από casual looks όπως φόρμες, oversized πουλόβερ και τζιν, αλλά περιείχε και πιο glam σύνολα με τα φανταχτερά gowns, τις γούνες και τις metallic δημιουργίες να κλέβουν την παράσταση. Αξίζει να σου αναφέρω ότι ο Jeremy μεταμόρφωσε το χώρο σε ένα playful… τηλεμάρκετινκ, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την αισθητική που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90!

 

Prada

Μια λιγότερο playful συλλογή από αυτή του Moschino, παρουσίασε ο οίκος Prada στο Milan Fashion Week. Για την ακρίβεια, η νέα κολεξιόν ήταν σκοτεινή και με goth επιρροές, αλλά που και που εμφανιζόντουσαν πάνω στα ρούχα ανθισμένα λουλούδια, δίνοντας χρώμα στο μαύρο και στα basic colors. Αυστηρές γραμμές που κάνουν τη γυναίκα πιο δυναμική, αρβύλες που μας θύμισαν την goth culture και πολλές δαντελένιες επιφάνειες που στόλιζαν τις δημιουργίες με έναν μοναδικό τρόπο.

Read More

And More