Η φαντασμαγορική λήξη του “We love women” event στο Golden Hall με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού!

Με ένα εντυπωσιακό fashion show έκλεισε ο μήνας Μάιος που ήταν αφιερωμένος στις γυναίκες στο Golden Hall!

Με το σύνθημα «We love women» η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού και ο διευθυντής του Golden Hall, Θεόδωρος Παντής καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους τους στο fashion show θεσμό του πιο stylish εμπορικού κέντρου της χώρας.

Αμέσως μετά σε μία ειδικά διαμορφωμένη κυκλική πασαρέλα, πάνω από 20 μοντέλα παρουσίασαν τα πιο εντυπωσιακά ρούχα του καλοκαιριού. Κάθε μοντέλο εκπροσωπούσε και ένα διαφορετικό τύπο γυναίκας, αφού κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Το δημιουργικό αυτό styling ανέλαβε ο γνωστός style editor, Μιχάλης Πάντος ενώ στην πασαρέλα περπάτησαν η Αναστασία Περάκη και η Ευαγγελία Αραβανή. Με δυνατή μουσική από dj που συνοδευόταν από live ορχήστρα, το πλήθος του κόσμου που είχε μαζευτεί από νωρίς, απόλαυσε ένα fashion show διεθνών προδιαγραφών.

Όλα τα ρούχα, αξεσουάρ και τα παπούτσια που φόρεσαν όλα τα μοντέλα που συμμετείχαν στην πασαρέλα ήταν από τα καταστήματα του Golden Hall ενώ το make up τους έγινε με προϊόντα και από την ομάδα της Mac και τα μαλλιά τους με προϊόντα και την ομάδα της bumble & bumble. Όλοι οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν στο fashion show πήραν δώρα από τα καταστήματα Sephora ενώ αμέσως μετά το show ακολούθησε ένα υπέροχο cocktail party!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων We Love Women και μετά από την παγκόσμια επιτυχία που είχε η ενέργεια #TipsandTresses στο Instagram, τα look από την Estee Lauder και την Bumble and bumble μεταφέρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golden Hall!

Ο Make up Artist της Estee Lauder Τάκης Μαυριγιαννάκης και ο Hair Stylist της Bumble and bumble Χρήστος Μπαϊραμπάς απογείωσαν την εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου προτείνοντας διαφορετικά look για το καλοκαίρι.

Read More

And More