Wow!

Η φωτογράφιση για την νέα συλλογή του Gareth Pugh κόβει την ανάσα!

O τολμηρός σχεδιαστής  Gareth Pugh απουσιάζει από το πρόγραμμα της Paris Fashion Week για δύο χρόνια, τώρα όμως αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό comeback με τον πιο θεαματικό τρόπο!


Nick Knight

Η νέα συλλογή του με τίτλο The Reconstruction,  παρουσιάζεται μέσω ενός τεράστιου φωτογραφικού project που συμμετέχει ένα λαμπερό σύνολο καλλιτεχνών, αντί για μία καθιερωμένη επίδειξη μόδας. Μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε ο καταξιωμένος Nick Knight και θα παρουσιαστούν σε μία μεγάλη έκθεση στο Christie’s  και θα μπορείς να την δεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Nick Knight

Ο Pugh αποκαλεί την δουλειά του αυτή «οπτικό άλμπουμ» και περιλαμβάνει 13 εμφάνισεις, καθεμιά από τις οποίες εμπνέεται από ένα τραγούδι. Ο  δημιουργό εικόνων Nick Knight του ShowStudio, ο οποίος έχει επίσης έχει δημιουργήσει 13 ταινίες  μικρού μήκους για να συνοδεύει κάθε εικόνα και κομμάτι. 

Μια συλλογή που δεν προορίζεται για πώληση.

Αντ ‘αυτού, ο Pugh σχεδίασε μία capsule συλλογή που θα κυκλοφορήσει παράλληλα και τα έσοδα της οποίας καθώς και τα έσοδα από την έκθεση θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Refuge, μια  οργάνωση αφιερωμένη στην προσφορά καταφυγίων και βοήθειας σε γυναίκες και παιδιά που υφίστανται ή κινδυνεύουν από ενδοοικογενειακή βία.

Read More

And More