Η Gigi Hadid, ο Alexander Wang και τρεις ακόμα σταρ πρωταγωνιστούν στο νέο ημερολόγιο της Pirelli

Η Gigi Hadid, ο Alexander Wang και τρεις ακόμα σταρ πρωταγωνιστούν στο νέο ημερολόγιο της Pirelli | tlife.gr

Η Pirelli εδώ και καρό είχε ανακοινώσει ότι cast και το consept για το ημερολόγιο του 2019 που θα φωτογραφίσει ο βετεράνος φωτογράφος Albert Watson. To concept θα είναι οι ιστορίες τεσσάρων γυναικών που παίζουν ένα κινηματογραφικό ρόλο και μεταξύ άλλων θα εμφανίζονται οι Gigi Hadid, Julia Garner, Laetitia Casta, Misty Copeland, και σε έναν guest ρόλο ο σχεδιαστής Alexander Wang.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η Pirelli, η Gigi παίζει τον ρόλο της υγιούς και επιτυχημένης γυναίκας που ενώ φαίνεται να τα έχει όλα, υπάρχει μελαγχολία στην ζωή της. Στο πλάι της βέβαια, είναι ο καλός της φίλος και σχεδιαστής Alexander Wang.

Από την άλλη, η Julia Garner παριστάνει μια φωτογράφο που το book της περιλαμβάνει μόνο φωτογραφίες φυτών και όχι πορτραίτα, όπως επιθυμεί εκείνη.

Η Laetitia Casta υποδύεται μια ζωγράφο η οποία περνάει τις ημέρες της με το αγόρι της (και χορευτή), τον οποίο παριστάνει ο Sergei Polunin, σε ένα loft.

Τέλος, η Misty Copeland είναι χορεύτρια η οποία κυνηγάει το όνειρό της και θέλει να ξεχωρίσει, αλλά εργάζεται σε ένα strip club.

Να σημειωθεί ότι οι λήψεις έγιναν μέσα σε 10 μέρες τον Απρίλιο στην Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι. Βέβαια αυτό δεν ήταν ακατόρθωτο για έναν φωτογράφο όπως ο Watson που έχει φωτογραφίσει από τον Steve Jobs μέχρι τον Alfred Hitchock και πολλές campaigns για huge brands όπως Chanel, Prada.

READ more