Η Havaianas παρουσιάζει την πρώτη Pride συλλογή της παγκοσμίως

Η Havaianas παρουσιάζει την πρώτη Pride συλλογή της παγκοσμίως, γιορτάζοντας μαζί με την LGBTQIA + κοινότητα και καθιερώνει τη συνεργασία της με το κίνημα All Out.

Η συλλογή Pride, αποτελείται από δύο νέα μοντέλα σαγιονάρες, μια τσάντα και καρφίτσες. Το 7% των καθαρών πωλήσεων της συλλογής θα διατεθεί τόσο σε τοπικά, όσο και σε παγκόσμια προγράμματα για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων και για την υποστήριξη της κοινότητας LGBTQIA + . H συλλογή αυτή ήρθε για να μείνει και θα είναι γίνει μόνιμο και αναπόσπαστο κομμάτι στο χαρτοφυλάκιο του brand!

Ιούνιος 2020 – Το brand Havaianas δεσμεύεται απέναντι στην LGBTQIA + κοινότητα και παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων μέσα στον Ιούνιο, που έχει καθιερωθεί ώς μήνας του του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας – Pride με σκοπό να το υποστηρίξει. Επιπλέον, αναλαμβάνει δεσμεύσεις και ανακοινώνει δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να εξαλείψει τη διαφορετικότητα, να προωθήσει την ισότητα και να διασφαλίσει συνεχή υποστήριξη των προγραμμάτων και των ΜΚΟ που συνδέονται με το παγκόσμιο κίνημα All Out με τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε να συνεχίσουν το έργο αναζήτησης καλύτερων συνθηκών για τα μέλη της κοινότητας.

Οι πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν αφορούν στην οικονομική ενίσχυση του παγκόσμιου κινήματος Αll Out, ενός Οργανισμού που δραστηριοποιείται τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ανθρώπων που ανήκουν στην LGBTQIA+ κοινότητα, μέσω των πωλήσεων της συλλογής Havaianas Pride Collection.

Επίσης, το brand ανακοίνωσε ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών για περισσότερα από 20 προϊόντα, όπως είναι η συλλογή Glitter και πολλά ακόμη Havaianas μοντέλα. Ακόμα αξίζει να σημειωθεί μια ακόμη καινοτόμα αλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand, όπου από τον Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέγουν τα προϊόντα με βάση το χρώμα που τους αρέσει, τη διάθεση και το στυλ τους, καθώς πλέον δεν θα διαχωρίζονται ανά φύλο.

Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του, το brand Havaianas έχει φορεθεί από όλους, ανεξαρτήτως φύλου, κοινωνικής τάξης, εθνικότητας, θρησκείας ή σεξουαλικού προσανατολισμού. Σήμερα, το 2020, μέσω της συνεργασίας του με το κίνημα All Out, και με τις αλλαγές που προγραμματίζει στα μεγέθη των συλλογών του, κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πολλά βήματα όσον αφορά την προώθηση της ποικιλομορφίας στα κανάλια επικοινωνίας μας, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα μακρύ ταξίδι. Κατανοούμε ότι αυτή η αλλαγή λειτουργεί σαν αλυσιδωτή αντίδραση και γίνεται ισχυρότερη αν είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση. Ενσωματώνοντας τα προϊόντα της συλλογής Pride μόνιμα στον κατάλογό μας και επεκτείνοντας τη διαθεσιμότητα πολλών συλλογών σε μεγαλύτερη ποικιλία μεγεθών, ώστε να ταιριάζουν σε περισσότερους ανθρώπους, το brand Havaianas δεσμεύεται να υποστηρίζει συνεχώς την κοινότητα LGBTQIA +», αναφέρει η Fernanda Romano, CMO της Alpargatas, όπου ανήκει το brand Havaianas.
Η νέα συλλογή Pride είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό λανσάρισμα, αποτελεί ορόσημο για το brand, καταρρίπτοντας τα στερεότυπα και κάνοντας τη διαφορά.

«Τα τελευταία χρόνια, είμαστε σε επικοινωνία με πολλούς και διαφορετικούς Influencers, ώστε το κίνημα και η αλλαγή που ξεκινάει τώρα, να μπορούν να πραγματοποιηθούν με φυσικό και απόλυτα διαυγή τρόπο, που είναι ακριβώς αυτό το πρεσβεύει το brand Havaianas», εξηγεί η Fernanda Romano.

Read More

And More