Η H&M συνεργάζεται με την Johanna Ortiz σε μία συλλογή με τέλεια φορέματα!

Η H&M ανακοινώνει με ενθουσιασμό τη νέα της συνεργασία με την κολομβιανή σχεδιάστρια Johanna Ortiz που ξεχωρίζει για τη θηλυκή και παιχνιδιάρικη διάθεσή της. Η συλλογή χαρακτηρίζεται από τη φανταχτερή χρωματική παλέτα, τα εξωτικά, φλοράλ μοτίβα και τις εντυπωσιακές γραμμές που ταυτίζονται πλέον με το brand γυναικείων ρούχων της Ortiz. Γεμάτη κομψές επιλογές για ολόκληρη την ημέρα, η συλλογή απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να εκφράζονται μέσα από το ντύσιμό τους. Μια αποκλειστική pre-drop συλλογή τεσσάρων φορεμάτων θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και online μέσα από το hm.com στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ η κύρια συλλογή θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο του 2020.


Η pre-drop συλλογή αποτελεί μια γκαρνταρόμπα με τέσσερα διαφορετικά στιλ που ενσαρκώνουν τη γοητευτική και, ταυτόχρονα, αβίαστη αισθητική της Ortiz: τουνίκ, σταυρωτό, μίνι και μάξι φόρεμα. Τέσσερα εξωτικά φλοράλ μοτίβα από το αρχείο της Ortiz – το «Wild Roses», το «Orchid Paradise», το «Cacatua» και το «Coquelicots» – που αποτυπώνονται επάνω στα νέα, ζωηρά χρώματα του ζεστού κίτρινου, dusty ροζ, πράσινου του δάσους και σκούρου καφέ με κοραλλί πινελιές αποκτούν νέα διάσταση με υπέροχα βολάν, κυματιστά μανίκια και λεπτομέρειες στο στρίφωμα, και απευθύνονται πλέον σε ένα νέο κοινό.

 


Πώς θα τα φορέσεις; Η Ortiz προτείνει να τα συνδυάσεις με λιτά πέδιλα, πληθωρικά σκουλαρίκια, ατημέλητα, σπαστά μαλλιά και ψάθινη τσάντα ή, γιατί όχι, με μια mochila (υφαντή τσάντα σε ζωηρά χρώματα που φτιάχνουν στην Κολομβία).


«Όλα τα μοτίβα είναι εμπνευσμένα από το πάθος μου για τα λουλούδια, τους φοίνικες και τα πανέμορφα χρώματα, που έχω την τύχη να βλέπω από το παράθυρό μου όταν ξυπνάω το πρωί στο σπίτι μου, στο Κάλι της Κολομβίας, απ’ όπου κατάγομαι. Η σφραγίδα και η μοναδική, εορταστική ατμόσφαιρα της Λατινικής Αμερικής αποτυπώνονται σε κάθε δημιουργία Johanna Ortiz, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που τόσες πολλές γυναίκες στον κόσμο θα έχουν ένα κομμάτι της Κολομβίας στην γκαρνταρόμπα τους χάρη στη συνεργασία Johanna Ortiz x H&M», λέει η Johanna Ortiz, σχεδιάστρια και CEO.


«Η ανακάλυψη του κόσμου της Johanna Ortiz με τα πληθωρικά σχέδια, του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιεί το χρώμα και του εξαιρετικού ταλέντου της στις θεατρικές γραμμές ήταν μια υπέροχη εμπειρία για όλη την ομάδα των σχεδιαστών. Η ομάδα συνεργάστηκε με την Johanna από την αρχή μέχρι το τέλος, απολαμβάνοντας την καταπληκτική φιλοξενία που μας προσέφερε στο πανέμορφο σπίτι της, στο Κάλι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υμνήσουμε την πλούσια ιστορία και τη δεξιοτεχνία της Κολομβίας, και θα προσφέρουμε τα χαρακτηριστικά, χαρούμενα μοτίβα της Johanna στις φίλες της H&M», λέει η Maria Östblom, Επικεφαλής Σχεδίασης Γυναικείων Ρούχων στην H&M.

Read More

And More