Η Ιταλική Vogue πρωτοπορεί και λανσάρει ένα τεύχος χωρίς καμία…φωτογραφία!

Μία πρωτοποριακή κίνηση από την Ιταλική έκδοση της Vogue, και το τεύχος που κυκλοφορεί 7 Ιανουαρίου δεν θα έχει καμία…φωτογραφία.

Όπως εξηγεί στον επίσημο λογαριασμό της η έκδοση :”όλα τα εξώφυλλα και τα 7, αλλά και τα θέματα του τεύχους του Ιανουαρίου είναι σχεδιασμένα από καλλιτέχνες, στους οποίους περιλαμβάνονται από εμβληματικά ονόματα της τέχνης μέχρι ανερχόμενα ταλέντα και θρύλους των κόμικ, που δημιούργησαν χωρίς ταξίδια, μεταφορικά ρούχων ή οποιουδήποτε είδους ρύπανση. Η πρόκληση ήταν να αποδείξουμε ότι είναι δυνατόν να δείξουμε ρούχα χωρίς να τα φωτογραφίσουμε».

Τα εξώφυλλα σχεδίασαν οι David Salle, Vanessa Beecroft, Cassi Namoda, Milo Manara, Delphine Desane, Paolo Ventura, Yoshitaka Amano.

Συλλεκτικό τεύχος άλλα και μία κίνηση που δείχνει το γενικότερο ρεύμα του χώρου για αλλαγή και επιστροφή στις πιο elite εποχές όπου avant garde καλλιτέχνες όπως ο Salvador Dali, ο Erté και ο Carl Erickson σχεδίαζαν μοναδικής αισθητικής εξώφυλλα αλλά και εικόνες για τις εκδόσεις των περιοδικών!

Φωτογραφίες @vogueitalia

Read More

And More