Η Kim Kardashian φόρεσε το πιο περίεργο clutch που έχουμε δει ever (και κοστίζει μια περιουσία)

Δεν είσαι μόνο εσύ ή μόνο εγώ που πάμε σε πολλούς γάμους τον τελευταίο καιρό. Στην ίδια κατηγορία με εμάς ανήκει και η Kim Kardashian με το σύντροφό της Kanye West, οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Virginia Beach μιας και βρισκόντουσαν στη λίστα με τους καλεσμένους για το γάμο του ράπερ Pusha T και της πλέον συζύγου του Virginia Joy Williams.

Όπως εμείς ανησυχούμε για το τι θα φορέσουμε σε ένα γάμο, την ίδια ανησυχία έχει και η Kim, μόνο που η ίδια έχει μια ολόκληρη ομάδα από πίσω της για να επιμεληθεί το στιλ της. Οπότε καταλαβαίνεις ότι το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να μην είναι άψογο.

Θα ξεκινήσω με τα βασικά κι έπειτα θα περάσουμε στις πληροφορίες για το περιβόητο clutch που διάβασες στον τίτλο. Η ίδια που λες, φόρεσε ένα vintage Balmain φόρεμα σε mini μήκος, στενή γραμμή και γεμάτο χρυσές παγιέτες. Από μόνο του αυτό ήταν αρκετό για να κλέψει την παράσταση, βέβαια η τελευταία πινελιά της Kim κατάφερε να μας… τρελάνει. Αν προσέξεις καλά στην mirror selfie που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εκτός από το κινητό της, κρατάει κι ένα ασύρματο τηλέφωνο γεμάτο διαμάντια. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ φέρει την υπογραφή του οίκου Balmain και κοστίζει 5,695 δολάρια (oooh yes).

Τα παπούτσια της ήταν σε πιο minimal ύφος, αφού προτίμησε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με lace up και σε χρυσό χρώμα. Η Kim σε αυτήν την εμφάνιση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως Gold Goddess, και όσον αφορά στην χρωματική επιλογή, αλλά και σε σχέση με την τιμή του look!

Read More

And More