Η κόρη της Kate Moss σε στιγμή “Devil wears Prada”

Η κόρη της Kate Moss, Lila Grace, είναι μεγάλη fan του The Devil Wears Prada – συγκεκριμένα της Andy Sachs, της φιλόδοξης δημοσιογράφου που ζωντάνεψε στην μεγάλη οθόνη η Anne Hathaway. Το supermodel αποκάλυψε πως η δεκάχρονη κόρη της απολαμβάνει να κάνει εκφράσεις της κινηματογραφικής φιγούρας, που δουλεύει για την δεινή φανταστική αρχισυντάκτρια περιοδικού Miranda Priestly (την οποία υποδήθηκε η Meryl Streep)

«Έχει δει το The Devil Wears Prada 10 φορές και έχει ένα γραφείο με τηλέφωνο στο δωμάτιό της» εξηγεί η Moss. «Φοράει ένα μικροσκοπικό outfit και σηκώνει το τηλέφωνο: “Γειά σας, γραφείο της Miranda Priestly”
Η ταινία διασκευάστηκε για τη μεγάλη οθόνη βασισμένη στο best seller μυθιστόρημα της Lauren Weisberger – πρώην βοηθός της Anna Wintour στην Αμερικανική Vogue. Παρά την αναμφίβολη έμπνευση της συγγραφέως από την θητεία της στα πολυτελή περιοδικά , το σενάριο και οι χαρακτήρες στο βιβλίο είναι εντελώς φανταστικοί – με την Weisberger να επιμένει πως η Priestly δεν ήταν μια απεικόνιση της Wintour.

“Της λέω: Lila, ξέρεις ποιά είναι η Miranda Priestly στην πραγματική ζωή; Αλλά απλά δεν την ενδιαφέρει. Και συνεχίζει: Γειά σας, γραφείο της Miranda Priestly. Μπορείτε να περιμένετε; Ο Patrick Demarchelier είναι στη γραμμή” Είπε η Moss στο περιοδικό Allure. “Πέθανα όταν την άκουσα να το κάνει. Τόσο αστείο. Δεν έχει καμία ιδέα ποιά είναι αλλά τα λέει λέξη προς λέξη.”

Read More

And More