Η Kylie Jenner σε ρόλο μοντέλου για τον οίκο Balmain

Πρόκειται να μάθουμε πολλά περισσότερα για την Kylie Jenner στο νέο reality show του Ε!, Το κανάλι ετοιμάζει μια νέα σειρά με τίτλο “Life of Kylie” και θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου. Από ότι καταλαβαίνεις, θα είναι μια σειρά αφιερωμένη στη ζωή της Kylie. Παρόλα αυτά, δεν είναι αυτό το νέο που θέλω να σου πω…

Την Τετάρτη, αγαπητή μου αναγνώστρια, ο οίκος Balmain παρουσίασε την #BalmainBeats. Μια νέα συνεργασία για τον γαλλικό οίκο με τον διάσημο τραγουδιστή Dr. Dre και το brand ακουστικών Beats. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την Kylie Jenner. Εξάλλου, ο σχεδιαστής του οίκου, Olivier Rousteing, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη σταρ.

“Δεν έχει σημασία τι περνάτε. Όταν βάζετε ένα τραγούδι που αγαπάτε και με το οποίο απλά συνδέεστε, μπορεί να αλλάξει ολόκληρη η διάθεσή σας και να σας φτιάξει τη ψυχολογία. Ακόμα κι αν είναι για λίγα λεπτά … Μου αρέσει αυτή η μουσική που σε ταξιδεύει”, δήλωσε η Kylie.

Στις εικόνες και στο βίντεο της καμπάνιας, η μικρή Jenner φαίνεται να εισέρχεται σε μια ζούγκλα και ένα αμμώδες δωμάτιο που μοιάζει με τροπική όαση. Οι δημιουργοί της συλλογής την περιγράφουν ως “Urban Safari”.

Δες τα πρώτα σχέδια προς τα κάτω!

Read More

And More