Η Meghan Markle φόρεσε το πιο τέλειο wedding guest look που έχουμε δει τελευταία! Πάρε ιδέες…

Έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτή είναι η περίοδος των γάμων, αφού τόσα πολλά προσκλητήρια και καλέσματα ξεπροβάλλουν από το πουθενά. Αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά και για τη Meghan Markle που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να συνοδεύει συνεχώς τον Πρίγκιπα Χάρι σε γάμους που διοργανώνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Αυτήν τη φορά το ζεύγος έδωσε το παρών στο γάμο του Charlie von Straubenzee και της Daisy Jenks, δύο καλοί φίλοι του Χάρι.

Αυτό που έκανε εντύπωση σε εμάς όμως, ήταν το φανταστικό look που φόρεσε η Meghan. Για την ακρίβεια, φόρεσε ένα midi πλισέ φόρεμα Club Monaco με color block στοιχεία (αξίας 400 δολαρίων) και επέλεξε να τονίζει τη μέση της με μια μαύρη ζώνη.

Γιατί μας αρέσει τόσο: Το μαύρο είναι ένα διαχρονικό χρώμα που δεν μας απογοητεύει ποτέ στιλιστικά, ενώ οι χρωματιστές πινελιές κάνουν το αποτέλεσμα λίγο πιο ιδιαίτερο και μοντέρνο. Επίσης η midi γραμμή κολακεύει τα περισσότερο σώματα και μας καθιστά άνετες.

Τέλος, η επιλογή της Meghan να σετάρει το φόρεμα της με μαύρα αξεσουάρ και χρυσά κοσμήματα κάνει το look ακόμα πιο κομψό. Η ίδια φόρεσε ένα ζευγάρι γόβες Aquazzura, ένα clutch Kayu, μαύρα γυαλιά, ένα χρυσό βραχιόλι και φυσικά δεν ξέχασε το ultra stylish head accessory.

Read More

And More