Η Mila Kunis φόρεσε ακριβώς το ίδιο look με τη Victoria Beckham (ooops!)

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η Victoria Beckham είναι “άπιαστη” στους στιλιστικούς συνδυασμούς που κάνει και στα ρούχα που επιλέγει να φοράει. Το θέμα είναι ότι η Beckham φοράει ρούχα και αξεσουάρ μόνο από τις δικές της συλλογές, με αποτέλεσμα όσες σταρ αγοράζουν τις κολεξιόν της να ντύνονται ακριβώς ίδια με τη σχεδιάστρια. Για παράδειγμα, η Mila Kunis σε μια δημόσια εμφάνιση που έκανε, φόρεσε ένα total look που έχει φορέσει ήδη η Victoria.

Εμείς σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες για την κάθε εμφάνιση!

Στις 22 Μαΐου η Victoria πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα από τα outfits που είχε φορέσει. Μια μπορντό παντελόνα συνδυάστηκε με ένα σιέλ πουκάμισο και τότε όλοι μιλούσαμε για αυτό το super τοπ με τα ovesized και τόσο ιδιαίτερα μανίκια. Το μόνο που πρόσθεσε στο look της είναι μια printed ζώνη και ένα ζευγάρι παπούτσια που δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε.

Η Mila Kunis την πρώτη Αυγούστου φόρεσε ακριβώς την ίδια παντελόνα και το ίδιο πουκάμισο, μόνο που επέλεξε να σηκώσει τα μανίκια ψηλά. Η ηθοποιός ολόκλήρωσε το σύνολό της με silver κοσμήματα και κόκκινα πέδιλα!

Extra Info: Το συγκεκριμένο look ανήκει στην Pre Autumn/Winter κολεξιόν για το 2018 που σχεδίασε η Victoria Beckham!

Read More

And More