Η Miranda Kerr μας έδειξε το πιο σούπερ τρόπο να συνδυάσουμε το printed παντελόνι μας

Τα prints μας αρέσουν πολύ! Άσε που τώρα έχουν και την τιμητική τους λόγω καλοκαιριού. Το χαρακτηριστικό τους; Δίνουν ένταση στο look και χρώμα φυσικά, με μια μόνο κίνηση! Όπως είπα, μας αρέσουν, αλλά τα φοβόμαστε και λίγο. Δεν θέλουμε να πέσουμε σε κάποια παγίδα και να κάνουμε τυχόν λάθη, δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικές, δεν θέλουμε να βγούμε στους δρόμους λες και είναι απόκριες. Για αυτό, λοιπόν, απλά τα χαζεύουμε στις βιτρίνες και δεν τολμάμε να αποκτήσουμε έστω ένα κομμάτι ή μπήκαμε στον πειρασμό να το αγοράσουμε, αλλά από τότε το στριμώξαμε στην ντουλάπα.

Σκέφτηκα, που λες, ότι ίσως μια εμφάνιση της Miranda Kerr μας βοηθήσει να φέρουμε ξανά στην επιφάνεια το printed κομμάτι που τόσο αγαπάμε, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγουμε κιόλας. Τα βήματα είναι απλά…

Πάρε το αγαπημένο σου παντελόνι ή φούστα με prints. Πρόσθεσε ένα μπεζ τοπ και ένα λευκό σακάκι, αν νιώθεις ότι κρυώνεις λίγο. Σημείωση: Δεν χρειάζεται το τοπ και το σακάκι να έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση. Απλά επέλεξε κάτι σε ουδέτερα χρώματα.

Τώρα σε αξεσουάρ, επέλεξε χρώματα που υπάρχουν ήδη στο μοτίβο του ρούχου. Η Miranda για παράδειγμα, επέλεξε αποχρώσεις του μπλε.

Και για να γίνω πιο κατανοητή, μετακινήσου προς τα κάτω και τσέκαρε…

© Splash / Ideal Image

Κράτα το

Read More

And More