Η Naomi Campbell στην χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Burberry με την μητέρα της!

Και ενώ μπαίνουμε σιγά-σιγά σε… προεόρτιο mood, ο οίκος Burberry δεν έχασε καθόλου χρόνο και ξεκίνησε τις γιορτινές καμπάνιες του. Συγκεκριμένα, το βρετανικό brand λάνσαρε ήδη την Festive Campaign της χρονιάς, έχοντας ως κεντρικά πρόσωπα μερικούς από τους πιο διάσημους Βρετανούς celebrities.

H ηθοποιός Kristin Scott Thomas, η σκηνοθέτης και φωτογράφος Juno Calypso, η ράπερ M.I.A. και ο ηθοποιός Matt Smith είναι στην “πρώτη γραμμή” της νέας “Close Your Eyes and Think of Christmas” διαφημιστικής καμπάνιας. Ανάμεσά τους φιγουράρει και το super model Νaomi Campbell, ωστόσο όχι μόνη της, αλλά με… την μαμά της!

Η Valerie Morris-Campbell υπήρξε και η ίδια μοντέλο στο παρελθόν και με την κόρη της Naomi έχουν συνεργαστεί ξανά το 1993 σε show του Mugler, αλλά και πιο πρόσφατα, το 2011, για ένα φιλανθρωπικό gala στο Λονδίνο, όπου περπάτησαν ακόμη μία φορά μαζί στο catwalk. Tώρα, για τρίτη φορά, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την glam fest campaign του Βurberry.

Στην κάθε φωτογράφιση βλέπουμε ένα δίπτυχο πορτραίτο, με τις δύο γυναίκες να φορούν στις λήψεις τους λευκό πουκάμισο και μαύρο blazer. Η καμπάνια θα βγει ολοκληρωμένη στον αέρα την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, αλλά στο Instagram του label φιλοξενούνται ήδη οι πρώτες φωτογραφίες από το project.

Read More

And More