Η νέα Gucci συλλογή έχει vintage αθλητικό στιλ

H νέα συλλογή Αdidas x Gucci έρχεται μετά την παταγώδη επιτυχία της συνεργασίας του οίκου με την Νorth Face, αλλά και τον οίκο Balecniaga και θα γίνει το must have της σεζόν! Η συλλογή που επίσημα κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου,  τοποθετεί επιδέξια τα χαρακτηριστικά στοιχεία των 2 οίκων σε μία collection με vintage αθλητικό στυλ.

Εδώ οι εμβληματικές τρεις λωρίδες της Adidas διασταυρώνονται άψογα με το κόκκινο και το πράσινο γκρο της Gucci, σε μία ευφάνταστη συλλογή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη adidas Originals (@adidasoriginals)

Αθλητικές φόρμες,  jacket, σορτσάκια, σακάκια, βερμούδες, κολάν, φόρμες  και sneakers  είναι κατασκευασμένα με future- conscious υλικά όπως πολυέστερας, βαμβάκι και βισκόζη, ακολουθώντας την κοινή δέσμευση των δυο brands απέναντι στην καινοτομία, την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Για την παρουσίαση της συλλογής και το look book, ο Αlessandro Michele εμπνεύστηκε από αρχειακούς καταλόγους προϊόντων. Ετσι βλέπουμε τα μοντέλα να ποζάρουν με παλιομοδίτικο τρόπο, σε φωτεινό φόντο φορώντας τα κομμάτια της συλλογής και κρατώντας sporty αξεσουάρ!

Read More

And More