Η νέα Cruise συλλογή του οίκου Gucci για το 2018

Μετά το Λος Άντζελες, το Μιλάνο και το Τόκιο, ο Alessandro Michele μας ταξιδεύει μέχρι τη Φλωρεντία για να μας παρουσιάσει τη νέα Cruise συλλογή του οίκου Gucci για το 2018. Tα όμορφα δωμάτια της Πινακοθήκης Palatine που στεγάζεται στο Uffizi Palace, μετατράπηκαν σε catwalk για το συγκεκριμένο σκοπό.

Η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από τα ιταλικά αναγεννησιακά έργα τέχνης που κοσμούν τα ιστορικά τείχη. Στην πασαρέλα είδαμε ρούχα με φιόγκους και μαργαριτάρια, oversized μανίκια, έντονα χρώματα και prints.

Παρόλα αυτά, ο κύριος Michele δεν επικεντρώνεται ποτέ σε ένα μόνο πράγμα ούτε έχει μια μόνο πηγή έμπνευσης. Ο ίδιος, μέσα από τη συλλογή του, ταξίδεψε το κοινό σε διάφορε δεκαετίες, παρουσιάζοντας φορέματα χορού εμπνευσμένα από τη δεκαετία του 80′, sequin ρούχα από τη δεκαετία του 20΄ και φυσικά athliesure fashion items.

Από την κολεξιόν δεν έλειπε φυσικά το σήμα κατατεθέν του Gucci, όπως είναι τα prints με λύκους και τίγρεις, καθώς και το λογότυπο του οίκου.

Οι διάσημοι που έδωσαν το παρών και φυσικά είναι μεγάλοι fan του οίκου, ήταν η Dakota Johnson, o Jared Leto και η Kirsten Dunst.

Read More

And More