Η νέα Haute Couture συλλογή της Celia Kritharioti στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Όταν η μόδα κρύβει έναν “καλό σκοπό” τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Η Ελληνίδα και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια, Celia Kritharioti, μετά το εντυπωσιακό Haute Couture show που διοργάνωσε στο Ritz Hotel του Παρισιού στη διάρκεια της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής, θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και έχει βάλει σαν στόχο να αφήσει άφωνο το ελληνικό κοινό. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος άνοιξε για πρώτη φορά της πόρτες του σε ένα fashion show και υποδέχτηκε τη Celia και τη νέα Couture συλλογή της, καθώς και όλους τους επίτιμους καλεσμένους που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν την ίδια.

Η εισαγωγή μου ξεκίνησε, λοιπόν, λέγοντάς σου πως το συγκεκριμένο catwalk έκρυβε έναν καλό σκοπό. Ευθύς αμέσως θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Η επίδειξη έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τις προσκλήσεις διατέθηκαν στους σκοπούς του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”.

Με μινιμαλιστικό φόντο και απαλό φωτισμό, τα μοντέλα περπάτησαν στο catwalk, με την Αναστασία Περράκη, την Αμαλία Κωστοπούλου (κόρη της Τζένης Μπαλατσινού) και την Isabeli Fontana να κλέβουν την παράσταση. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τη συλλογή…

Την τιμητική τους είχαν τα σούπερ mini φορέματα από μεταλλικό texture, σε χρώματα όπως λευκό, ασήμι και χρυσό. Μερικά από τα looks “συνοδεύονταν” με μεταλλικές κλασσικές ή με ιδιαίτερο σχέδιο ζώνες που έδεναν στο λαιμό και στη μέση. Τα ντεκολτέ και τα oversized μανίκια ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά των looks.

Η “επέλαση” των μίνι όμως δεν σταματά εδώ! Στο catwalk έκαναν την εμφάνισή τους φορέματα σε παλ και μεταλλικά χρώματα με 20s επιρροές. Το χαρακτηριστικό τους ήταν τα κρόσσια με πολύτιμους λίθους που κάλυπταν όλο το μοτίβο του ρούχου, καθώς και τα λεπτά straps στην πλάτη. Μερικά από τα φορέματα “διακοσμούνταν” από διάφανες κάπες σε αέρινη γραμμή που σκέπαζαν τους ώμους και τα χέρια.

Περνάμε στα maxi φορέματα σε sexy και ρομαντικό χαρακτήρα. Την προσοχή μας τράβηξαν τα ιδιαίτερα cuts που άφηναν ακάλυπτα πολλά σημεία του γυναικείου σώματος, η δαντέλα σε έντονο κίτρινο χρώμα που έκανε πιο λαμπερό και μοντέρνο το φόρεμα, καθώς και ένα light blue dress σε ρομαντικό ύφος με 3D υφασμάτινα στοιχεία στον ώμο και στη μέση.

Τέλος, από το show δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα θηλυκά και ημιδιάφανα gowns με τα χαρακτηριστικά κρόσσια με πολύτιμους λίθους. Επιπλέον, η συλλογή απαρτιζόταν και από νυφικά, πότε σε 20s ύφος και πότε σε princess style.

Read More

And More