Η νέα καμπάνια του οίκου Chloe αποτυπώνει το μοντέρνο hippie style που θέλουμε να υιοθετήσουμε την Άνοιξη

Tο μοντέρνο hippie look ίσως να μην είναι μια πρόταση που θα ήθελες να εντάξεις στη χειμερινή σου ντουλάπα, αλλά χάρις στην Natacha Ramsay-Levi, μπορείς να την προσθέσεις στις τάσεις της νέα σεζόν και να τη φορέσεις οσονούπω. Τα χειροποίητα πλεκτά και τα scarf prints έκαναν την εμφάνισή τους πρώτα στο catwalk του οίκου Chloe και τώρα απογειώνουν τη νέα καμπάνια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019 που απαρτίζεται από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση κι ένα σούπερ βίντεο.

Το shooting έγινε από τον Steven Miesel και το αποτέλεσμα παρουσιάζει μια “θηλυκή ουτοπία”, όπως την αποκάλεσε η σχεδιάστρια. Τέσσερις γυναίκες (η Rianne Van Rompaey, η Carolina Burgin, η Hannah Ferguson και η Imaan Hammam) παραπλανιούνται σε ένα μοντέρνο luxe σπίτι, υιοθετώντας το εναλλακτικό lifestyle που λανσάρει εδώ και χρόνια ο οίκος. Η σχεδιάστρια δήλωσε: “Υπάρχει μια αύρα μυστηρίου που περιβάλλει τη φύση αυτών των γυναικών. Αυτές οι γυναίκες συνδέονται μεταξύ τους με τη βοήθεια του αισθησιασμού και της ευγένειας”.

Η συγκεκριμένη καμπάνια αλλά και η αισθητική του οίκου τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν πως το hippie style δεν είναι “passé”, αντιθέτως είναι σήμα κατατεθέν της Άνοιξης και του Καλοκαιριού και φέρνει ένα χαλαρό αλλά luxe vibe στις εμφανίσεις των γυναικών.

Η chic αισθητική σε αυτήν τη συλλογή είναι κατανοητή από την πρώτη στιγμή, αφού τα ουδέτερα και γήινα χρώματα σε συνδυασμό με τα φίνα μοτίβα, τα εντυπωσιακά κοσμήματα και τα δερμάτινα είδη, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που χαράζεται στο μυαλό της κάθε γυναίκας.

Η φωτογράφιση συνοδεύεται από ένα ολιγόλεπτο βίντεο που μπορείς να δεις προς τα κάτω!

Read More

And More