Η νέα μούσα του Christian Louboutin είναι Ελληνίδα

Ο διάσημος σχεδιαστής παπουτσιών παρουσίασε τη νέα του συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2017/18. Εκτός από τα εντυπωσιακά σχέδια, λοιπόν, είχαμε ακόμα έναν λόγο να ενθουσιαστούμε λίγο παραπάνω. Ποιος; Ο Louboutin “χρησιμοποίησε” για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας την Ελληνίδα Νάσια Μάτσα.

Καθισμένη σε μια καρέκλα με ένα θηλυκό φόρεμα και την vintage αισθητική να πρωταγωνιστεί στο χώρο, η Νάσια ποζάρει φορώντας τις νέες γόβες του σχεδιαστή.

Η Νάσια δεν είχε σκοπό να γίνει επαγγελματίας μοντέλο, αλλά ύστερα από παρότρυνση φίλων και καταξιωμένων φωτογράφων αποφάσισε να ποζάρει και να μαγνητίσει το φακό με το μυστηριώδες βλέμμα της. Έπειτα από αυτό, ακολούθησαν τα castings και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του κόσμου της μόδας.

i-D asked me who I am voting for. Thank you @hazelgaskin @i_d @pressureparis #χάος -response has been edited, I am not that laconic when it comes to politics.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAΣΙΑ (@nassia__) στις

Η ίδια έχει σπουδάσει Media & Journalism στο University of Westminster και έκανε μεταπτυχιακά στο London College of Fashion και στο London School of Economics. Υπήρξε αρθρογράφος στο Vanity Fair, στο GQ, Dazed και άλλα έντυπα.

Read More

And More