Η νέα συλλογή της Lynne μόλις κατέφθασε! Δες τα εντυπωσιακά ρούχα στη βιτρίνα του Tlife

Τι και αν το καλοκαίρι ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, εμείς δεν πτοούμαστε! Θα συνεχίσουμε να φοράμε τα φλοράλ ακόμα και την επόμενη σεζόν. Βασικά, αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι α) να ξεκινήσεις να βάζεις στο πατάρι τα καλοκαιρινά λουλουδάτα και αέρινα φορέματά σου και β) να συνεχίσεις να διαβάσεις. Αν είσαι, λοιπόν, κορίτσι των λουλουδιών και δεν είσαι σε φάση να αποχωριστείς αυτό το μοτίβο για τους επόμενους μήνες, αξίζει να τσεκάρεις τη νέα κολεξιόν της εταιρίας μόδας Lynne.

Η Lynne υποδέχεται τη νέα σεζόν με στιλάτες επιλογές που πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Με χαρακτηριστικό τα χρωματιστά λουλούδια και το μαύρο φόντο, υπόσχεται να κάνει τα look μας ακόμα πιο εντυπωσιακά και τους επόμενους μήνες. Γιατί ποιος είπε ότι το φλοράλ είναι ιδανικό μόνο για το καλοκαίρι;

Προς τα κάτω θα βρεις φούστες, τοπ, φορέματα για να διαλέξεις τα ιδανικά για εσένα. Ξέρεις, αυτά που θα προσαρμοστούν τέλεια στις εμφανίσεις σου και θα τις κάνουν ακόμα πιο στιλάτες. Πάμε να δούμε τι έχει ακριβώς να μας προτείνει η Lynne για τη νέα σεζόν. Μην ξεχάσεις να κάνεις “κλικ” κάτω από την εικόνα και να αποκτήσεις τα ρούχα που τράβηξαν την προσοχή σου!

Mini floral φόρεμα με βολάν και διαφάνεια


Ethnic floral φόρεμα Α γραμμή

Μπούστο floral αμάνικο

Μακριά φλοραλ φούστα satin touch

Read More

And More