Η νέα συλλογή του Balmain με τις φουτουριστικές επιρροές και τις πιο… extreme τσάντες!

Ο Olivier Rousteing, σχεδιαστής του οίκου Balmain, μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις συλλογές που δημιουργεί, για αυτό εξάλλου είναι ένας από τους πιο νέους και επιτυχημένους designers. Ο οίκος παρουσίασε τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, και για ακόμα μια φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις όλων των παρευρισκόμενων.

Στο catwalk είδαμε μια casual εκδοχή του glam style, με πολλά σκισμένα τζιν και πλεκτά, τα οποία συνδυάστηκαν με sparkly shoes, τζάκετ ή over the knee boots.

Οι φουτουριστικές επιρροές δεν άργησαν να έρθουν… και αυτό ήταν αναμενόμενο. Μεταλλικές επιφάνειες, oversized ώμοι και space πινελιές, είναι must have στοιχεία που αποτυπώθηκαν στα looks.

Στα looks προσέξαμε επίσης tweed και ιδιαίτερα ταγιέρ, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει ο σχεδιαστής. Οι ώμοι παραμένουν “αυστηροί”, ενώ στο όλο concept προστέθηκαν και mirror details.

Οι αυστηρές γραμμές, οι πιέτες, οι τονισμένες μέσες και οι mermaid λεπτομέρειες προστέθηκαν και επηρέασαν πολλά από τα looks που είδαμε πάνω στην πασαρέλα.

Μάλλινα πλεκτά με sparkly μοτίβο που δημιούργησαν σορτς, τοπ, φορέματα, τζάκετ. Όλα αυτά πήραν την πιο διαχρονική χρωματική αντίθεση, που δεν είναι άλλη από το άσπρο – μαύρο.

Από το show δεν έλειψε η Cara Delevingne και η Natasha Poly με looks που διακοσμήθηκαν από τις παγιέτες ή… το masculine style!

Last but not least! Οι τσάντες του οίκου δημιουργήθηκαν από plexiglass. Για την ακρίβεια, οι mini δερμάτινες τσάντες “στηρίχθηκαν” πάνω σε plexiglass κομμάτια τα οποία είχαν κανονικά χερούλι για το χέρι… oooh yeah!

Read More

And More