Η νέα συλλογή του Moschino θα σου θυμίσει τις iconic ταινίες του Federico Fellini

Αν υπάρχει ένας designer που να ξέρει πως να διασκεδάζει του fans του, αυτός είναι ο Jeremy Scott του Moschino, ο οποίος τίμησε τον film director Federico Fellini με ένα show γεμάτο αναφορές στις πιο iconic ταινίες του.

Τα ερείπια από τα αρχαία μνημεία της Ρώμης αντιγράφτηκαν και στόλισαν το μέρος που είχαν τοποθετηθεί πολλές ροτόντες που κάθονταν οι επισκέπτες του show για να παρακολουθούν τα μοντέλα με τη νέα pre-fall συλλογή για το 2019. Τα αρχαία ρωμαϊκά στοιχεία, τα πλάσματα από τον λατινικό κόσμο, καθώς και οι χαρακτήρες από τη βενετσιάνικη εποχή του 18ου αιώνα που απεικονίστηκαν στην ταινία “Casanova” συναντήθηκαν στην πασαρέλα και ενθουσίασαν τον κοινό.

Η πολύπλευρη ιταλική έμπνευση αντικατοπτρίστηκε στην ποιότητα των παλτών και των bomber jackets που είχαν “στολιστεί” με λατινικές λέξεις, ενώ η εικονογραφία της Αρχαίας Ρώμης τυπώθηκε πάνω σε jackets και θηλυκά, ντραπέ φορέματα.

Οι gladiator κορσέδες προστέθηκαν πάνω από σατέν, αέρινα φορέματα και πολλά 3D στοιχεία που αντικατόπτριζαν τη Μέδουσα διακόσμησαν τα see-through φορέματα.

Μερικά από τα μοντέλα φορούσαν extravagant περούκες και ρούχα με βολάν, θυμίζοντας σταρ της Όπερας, ενώ η τρέλα της κλασικής ταινίας του Fellini “8/12”, απεικονιζόταν στα αισθησιακά φορέματα με φτερά, που πολλές φορές συνδυάζονταν με urban και σύγχρονα parka jackets.

Ο Scott δήλωσε πως φανταζόταν αυτές τις γυναίκες σαν ντίβες που διακόπτουν για λίγο τα γυρίσματα της ταινίας και φορούν το αγαπημένο τους πανωφόρι για να ξεκουραστούν στο backstage.

Read More

And More