Η νέα συνεργασία του Raf Simons με γνωστό brand αθλητικών ειδών!

Ότι ο Raf Simons είναι ένας πολυάσχολος άνθρωπος το έχουμε καταλάβει. Ο Βέλγος σχεδιαστής ετοιμάζει πλέον την ένατη συνεργασία του με την Adidas, σχεδιάζοντας 4 avang garde sneakes που θα μπορείς να αποκτήσεις στην τιμή των 330 έως 560 δολαρίων. Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει σιγά σιγά, από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, με πρώτο σχέδιο το Simons ‘Ozweego III.

Εμπνευσμένο από μια στρατιωτική μπότα (σκεφτείτε αυτά τα παπούτσια που ο Kanye West δεν μπορεί να σταματήσει να φοράει), το συγκεκριμένο μοντέλο θα βγει σε μαύρο, κόκκινο και κίτρινο, θα διαθέτει super built-up σόλα και graphic panels από σιλικόνη στο πλάι. Το παπούτσι είναι διαθέσιμο από τώρα στα 500 δολάρια.

Ο σχεδιαστής επίσης ετοιμάζει το μοντέλο the Detroit Runner με ανυψωμένη σόλα και low-cut σχέδιο που θα έχει ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα και έμπνευση από τα Adidas του 1984, αλλά θα δώσει και μία νέα πνοή σε κλασικά μοντέλα της Αdidas όπως τα Stan Smith και τα Spirit sneakers! Όλα τα σχέδια θα κυκλοφορούν σιγά σιγά στα καταστήματα Barneys New York και Ssense αλλά και στα consept stores της Αdidas!

Έχεις άπλετο χρόνο να διαλέξεις αυτό που θες αλλά κυρίως να μαζέψεις και το buget που χρειάζεσαι!

Read More

And More