Η νέα tropical συλλογή κοσμημάτων της Carolina Herrera

Η νέα tropical συλλογή κοσμημάτων της Carolina Herrera | tlife.gr

Όταν σκέφτεσαι την Carolina Herrera στο μυαλό σου έρχονται κομψές σιλουέτες, πολυτελή υφάσματα και η σύγχρονη θηλυκότητα. Όταν σκέφτεσαι όμως τη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Mercedes Salazar, τι σου έρχεται στο μυαλό; Τα εξωτικά πουλιά, τα πολύχρωμα μοτίβα, τα φρούτα και η tropical αισθητική που χαρακτηρίζει τα έργα της. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η Mercedes είναι Κολομβιανή σχεδιάστρια κοσμημάτων και συνεργάστηκε με την Carolina για τη resort συλλογή της designer του 2018.

Η Mercedes Salazar δήλωσε: “Διαπιστώνω ότι τα σχέδια της Carolina Herrera διατηρούσαν πάντα ένα στιλ που ταιριάζουν στη δική μου αισθητική και στα δικά μου κοσμήματα. Η συλλογή Resort 2018 εμπνεύστηκε από τους κήπους του οικογενειακού σπιτιού της Carolina Herrera στη Βενεζουέλα. Το πρώτο μου σημείο έμπνευσης είναι πάντα η απίστευτη χλωρίδα και πανίδα της πατρίδας μου στην Κολομβία”.

Η συλλογή κοσμημάτων περιλαμβάνει σκουλαρίκια και βραχιόλια σε έντονα χρώματα και με tropical αισθητική! Μπορούν να ενταχθούν σε αέρινα σύνολα αλλά και πιο κομψά outfits.

Κράτα το

READ more