Η PANDORA καλωσορίζει την άνοιξη με μια συλλογή που εμπνέεται από την ομορφιά της φύσης!

Ο αέρας ξεχειλίζει από το γλυκό άρωμα των λουλουδιών που ανθίζουν και ο ουρανός φωτίζεται από λαμπερές πεταλούδες που φτερουγίζουν! Η PANDORA καλωσορίζει την άνοιξη και γιορτάζει την έναρξη των νέων αυτών μαγευτικών στιγμών με τη νέα της συλλογή που εμπνέεται από την ομορφιά της φύσης.

Η PANDORA Spring Collection 2015, χωρίζεται σε τέσσερις νέες θεματικές ενότητες κοσμημάτων που θα ενθουσιάσουν: Precious Primrose, New Beginning, Magic of Nature & Timeless Elegance. Λευκές αποχρώσεις, εκθαμβωτικές πεταλούδες, ρομαντικές μαργαρίτες & άνθη άγριας ομορφιάς από μασίφ ασήμι 925°, χρυσό 14Κ και κυβική ζιρκόνια, πρωταγωνιστούν στα σχέδιά της.

//

Η ενότητα Precious Primrose εμπνέεται από την ανανέωση, την αγάπη και την αφοσίωση την οποία αντανακλά το ηράνθεμο. Χειροποίητα σύμβολα σε ροζ και λευκές αποχρώσεις, διακοσμημένα με τα πέταλά του σε σχήμα καρδιάς, μεταφέρουν το μήνυμα «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» και είναι το ιδανικό δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

/

Τα κοσμήματα της ενότητας New Beginning αιχμαλωτίζουν τη υπόσχεση για αναγέννηση. Κομψά δαχτυλίδια, σύμβολα, σκουλαρίκια και κολιέ διακοσμημένα με λαμπερά φτερά πεταλούδας από μασίφ ασήμι και πέτρες κυβικής ζιρκόνιας, συμβολίζουν την ελευθερία, τη φαντασία και τα νέα ξεκινήματα.

/

Η ενότητα Magic of Nature αιχμαλωτίζει τη μαγεία της φύσης, τη νέα ζωή που ανθίζει σιγά μετά από τον χειμώνα. Η PANDORA αποτίει φόρο τιμής σε αυτό το μαγικό γεγονός με μια σειρά συμβόλων και δαχτυλιδιών με χαριτωμένες μαργαρίτες από κυβική ζιρκόνια και λαμπερό σμάλτο, που συνδέονται με την αγνότητα, την αθωότητα και τη χαρά.

/
Η Timeless Elegance ενότητα θα προσθέσει πινελιές διαχρονικής κομψότητας σε κάθε στιλ.Τα δαχτυλίδια της άνοιξης διακοσμούνται με γεωμετρικά σχήματα, vintage σχέδια, χειροποίητες λεπτομέρειεςκαι εκθαμβωτικές πέτρες, χαρίζοντας μοναδική λάμψη!

Tα ξεχωριστά κοσμήματα PANDORA είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας στο pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στις Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το pandora.net/el-gr/stores

Σχετικά με την PANDORA
Η PANDORA ιδρύθηκε το 1982 και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας. Η εταιρεία σχεδιάζει και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, χειροποίητα και αυθεντικά, από μασίφ ασήμι και χρυσό σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους, σε προσιτές τιμές. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε πάνω από 70 χώρες σε έξι ηπείρους με περίπου 10.300 σημεία πώλησης, εκ των οποίων τα 1.000 είναι concept stores. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 7.300 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Read More

And More