Η πρώτη αθλητική collection της Victoria Beckham είναι πιο stylish από όσο φαντάζεσαι

Η Victoria Beckham έχει ήδη κερδίσει την θέση της στο fashion industry με την δική της σειρά που λανσάρει τα τελευταία χρόνια. Minimal κομψότητα με μεγάλη σημασία στα αξεσουάρ -ειδικά στις τσάντες- έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα αξιόλογο fashion brand! Tώρα λοιπόν, κάνει το επόμενο βήμα της και σε συνεργασία με το huge athletic label Reebok, λανσάρει για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη αθλητική συλλογή την: Reebok x Victoria Beckham.

Πριν λίγα χρόνια ίσως δεν σου περνούσε καν από το μυαλό ότι η Beckham θα φορούσε έστω και sneakers, αφού η posh αισθητική με την οποία καθιερώθηκε στην showbiz, δεν ταιριάζει με το casual athletic style. Αυτά πριν μερικά χρόνια, γιατί σήμερα η Beckham δημιουργεί μία συλλογή με αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ που δεν ξεφεύγει καθόλου από το original style που την έχουμε συνηθίσει και είναι πραγματικά super.

Η νέα αυτή σειρά είναι unisex, αφού η σχεδιάστρια δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ξεχωρίσει σε ανδρικά και γυναικεία τα κομμάτια, τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο το μπεζ και το πορτοκαλί, ενώ εκτός από την βασική σειρά με ρούχα, υπάρχουν sneakers και αξεσουάρ!

Koμψά top, άνετα joggers σε boyfriend γραμμή, hoodies με ψηλό γιακά, sock style sneakers και minimal σκουφάκια γάντια και τσάντες, ολοκληρώνουν την first season Reebok x Victoria Beckham συλλογή!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Beckham δήλωσε ότι η μοναδική έμπνευση για αυτή την συλλογή ήταν η ίδια και τι θα ήθελε η ίδια να φοράει. Το αγαπημένο της κομμάτι είναι το λευκό hoodie που είναι ήδη sold out.

Read More

And More