Η Rita Ora παρουσιάζει το νέο της τραγούδι φορώντας Tezenis total look

H Tezenis πάντα υποστήριζε τον κόσμο της μουσικής και των νέων ταλέντων. Αυτή η διασύνδεση είχε σαν αποτέλεσμα νέοι star και ανερχόμενα ταλέντα να γίνονται τα πρόσωπα σε TV προγράμματα ώσπου μια μέρα το brand γνώρισε τη Rita.

Η συνεργασία των 2 πλευρών επιβεβαιώθηκε για το 2017 ενώ η πρόκληση ήταν να βρεθεί μια νέα διαφημιστική προσέγγιση ώστε να αποφευχθεί η επανάληψη.

Η Rita Ora είναι μια πετυχημένη τραγουδίστρια, style icon και ακόμα περισσότερα και ναι, είναι ακόμη μία φορά η πρωταγωνίστρια του εντυπωσιακού TV spot. Kαταλαμβάνει την κεντρική σκηνή και την βλέπουμε για πρώτη φορά στο φυσικό της… περιβάλλον… ως τραγουδίστρια φυσικά με special Tezenis branding.

Αντί να παίζει ένα ρόλο, η Rita υποδύεται τον εαυτό της, ερμηνεύει το νέο της single, Your Song, το οποίο και αποτελεί το soundtrack του TV spot (τους στίχους υπογράφει ο φίλος και συνεργάτης της Ed Sheeran).

Η Rita δίνει παράσταση στη σκηνή φορώντας ένα Tezenis total black & gold look.

Eκλεκτικό και συνθετικό marketing, μια νέα προσέγγιση όπου η μούσα και το brand γίνονται ένα.

Η Calzedonia Group, ως ένας όμιλος πρωτοπόρος στο marketing, βρίσκεται ως κινητήρια δύναμη πίσω από την προώθηση προϊόντων και με το συγκεκριμένο μουσικό project, δημιουργεί μία μοναδική σχέση ανάμεσα στον κόσμο της μουσικής και των εσωρούχων.

Brand: Tezenis
Celebrity: Rita Ora
Single: YOUR SONG – ένα τραγούδι που έγραψαν οι ED SHEERAN και STEVE MAC
Μία εξαιρετική σειρά και ένα μοναδικό project.

Selected by Rita Ora – 2017 adv campaign – 30″
“YOUR SONG”
Testo e Musica: S. Mac, E.C. Sheeran
Rokstone Music / Sony/ATV Music Publishing (UK) Ltd.
Sub-Editori per l’Italia: Universal Music Italia S.r.l. / SM Publishing (Italy) S.r.l.
℗ 2017 Atlantic Records UK, a Warner Music Group company.

Read More

And More