Η shopping list της fashion editor για τον Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος είναι μήνας ιδιαίτερος. Ξεκινάει η νέα χρονιά, που έχει πολλές απαιτήσεις. Ταυτόχρονα, αυτήν την περίοδο μετά τις γιορτές, η διάθεσή μας είναι συνήθως λίγο πεσμένη. Εγώ, λοιπόν, για να ξεκινήσω τη χρονιά με δυναμικό τρόπο, αποφάσισα αυτόν τον Ιανουάριο να κάνω μία εξόρμηση στα μαγαζιά, κάνοντας αγορές που θα μου ανεβάσουν τη διάθεση και θα μου δώσουν το boost που χρειάζεται αυτός ο μήνας! To shopping, άλλωστε, είναι πάντα αναζωογονητικό και αυτό το ξέρω πολύ καλά! Κι εσύ το ξέρεις… 😉

Στα καταστήματα του αγαπημένου The Mall Athens βρήκα όλα όσα ήθελα σε πολύ καλές τιμές. Εδώ και χρόνια για μένα το shopping στο The Mall Athens είναι κάτι παραπάνω από μια απλή αγοραστική εμπειρία και, όταν θέλω να κάνω τη διαφορά με τις αγορές  μου για μένα ή τους αγαπημένους μου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί!

Η λίστα μου έχει επιλογές που θα δώσουν στον Ιανουάριο μία cozy & stylish αισθητική για να ξεκινήσει σωστά η νέα χρονιά!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ένα κολάν για όλες τις ώρες

Κατάστημα Τezenis, The Mall Athens

Εδώ και καιρό έψαχνα ένα 24hour item, που θα μπορώ να το συνδυάζω από το γραφείο μέχρι την έξοδο για φαγητό! Το ανακάλυψα στο κατάστημα Tezenis. Η νέα συλλογή που μόλις έφτασε λέγεται Thermal Collection και εδώ βρήκα το πιο ωραίο κολάν! Ιδανικό για χαμηλές θερμοκρασίες, αφού έχει μία πολύ ελαφριά εσωτερική επένδυση και είναι ιδιαίτερα στιλάτο για όλες τις ώρες της ημέρας!

Άνετα παπούτσια

Κατάστημα Crocs, The Mall Athens

Είναι γεγονός ότι αυτόν τον μήνα δεν έχω πλάνα για πολλές εξόδους και θέλω ένα ζευγάρι παπούτσια για το σπίτι, που να είναι ζεστά και άνετα. Το κατάστημα της Crocs είναι ο προορισμός για αυτό που ψάχνω, η νέα συλλογή χαρακτηρίζεται για τα πολύχρωμα σχέδια και την άνεση που προσφέρει. Εδώ ανακάλυψα και το χρώμα της σεζόν, το Barbiecore! Το δοκίμασα, το λάτρεψα, το πήρα!

Πιτζάμες

Κατάστημα Yamamay, The Mall Athens

Αυτόν τον μήνα θέλω να κάνω cocooning, να απολαύσω ταινίες με την αγαπημένη μου παρέα και να αφιερώσω χρόνο σε μένα. Ένα σετ πιτζάμες είναι απαραίτητες και το κατάστημα Yamamay έχει πάντα μοναδικές επιλογές. Εδώ βρήκα σατέν floral πιτζάμες σε ένα υπέροχο παστέλ χρώμα. Με το που τις δοκίμασα απλώς τρελάθηκα! Και να σου πω και κάτι; Έχουν τόσο ιδιαίτερο ύφασμα, που θα σετάρω το πάνω μέρος και με το τζιν μου την Άνοιξη!

Ρολόι

Κατάστημα Swatch, The Mall Athens

Στις γιορτές πήρα διάφορα κοσμήματα για τα festy σύνολά μου και ανακάλυψα ότι δεν έχω ένα… ρολόι. Ένα ρολόι για όλες τις ώρες, που θα συνδυάζω με τα outfits μου από τώρα μέχρι το καλοκαίρι! Το κατάστημα της Swatch ήταν η καλύτερη επιλογή για αυτό που έψαχνα! Εδώ βρήκα το ροζ ρολόι από τη νέα συλλογή Swatch x Omega που νομίζω ότι δεν θα το βγάλω ποτέ!

Γυαλιά ηλίου

Kατάστημα Occhio Papavassiliou, The Mall Athens

Μου αρέσει να είμαι ενημερωμένη για τις νέες τάσεις πολύ πριν από τους άλλους, γι’ αυτό αγοράζω πάντα γυαλιά ηλίου τον Ιανουάριο και δεν περιμένω την εποχή που πάνε όλοι. Αυτονόητη επιλογή το κατάστημα Occhio Papavapavassiliou. Σε αυτό το concept store με τα διασημότερα eyewear brands ανακάλυψα το σχέδιο που θέλω για φέτος. Square κοκάλινα γυαλιά ηλίου σε berry απόχρωση Emilio Pucci! Εσύ θα περιμένεις το καλοκαίρι;

Ένα παιχνίδι

Κατάστημα Comfuzio, The Mall Athens

Μέσα στο The Mall Athens βρήκα υπέροχα πράγματα για μένα, αλλά ήθελα να πάρω και κάτι για τη μικρή μου ανιψιά. Γιατί τα καλύτερα δώρα είναι εκείνα που δίνονται όταν δεν υπάρχει λόγος. Αν κι εσύ ψάχνεις ένα δώρο που θα ενθουσιάσει τα μικρά σου, τότε το Comfuzio είναι το μέρος που θέλεις! Εδώ ανακάλυψα τα πάντα: παιχνίδια, κατασκευές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, επιτραπέζια, και, βεβαίως, κατέληξα στο πιο cute. Έναν λούτρινο μονόκερο που θα λατρέψει η μικρή μου!

Και φυσικά… μία τόσο γεμάτη μέρα οφείλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο: ένα λαχταριστό γλυκάκι!

Κατάστημα Jerry’s The Sweet Foodtruck, The Mall Athens

Jerry’s The Sweet Foodtruck! Η πιο γλυκιά και αγαπητή καντίνα, έχει σταθμεύσει στο επίπεδο 3 του The Mall Athens. Εδώ το donut και το τσουρέκι πρωταγωνιστούν, με ιδιαίτερες παραλλαγές και συνδυασμούς γεύσεων. Εγώ έκανα μία στάση για ξεκούραση από τα ψώνια και επειδή δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω, πήρα τρία διαφορετικά γλυκά και ήταν όλα πολύ νόστιμα!

Κάνε κι εσύ την επόμενη βόλτα σου στο The Mall Αthens, απόκτησε items που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου, μικρά δώρα για τους αγαπημένους σου και απόλαυσε μία χαλαρή βόλτα δοκιμάζοντας μοναδικές γεύσεις σε έναν χώρο που τα έχει ΟΛΑ!

The Mall Athens

Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι 151 22

21 0630 0000

Instagram: @themallathensofficial

Facebook: The Mall Athens