Η Σίλια Κριθαριώτη «κατακτά» τα Harrods – Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Ελληνίδας designer

Μια νέα λαμπερή σελίδα γράφεται στην ιστορία του οίκου Celia Kritharioti. Ο λόγος για την αποκλειστική του παρουσία στο πολυκατάστημα Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο! Η είδηση της εξαιρετικής συλλογής Celia Kritharioti Limited Edition έχει ήδη συναρπάσει τους λάτρεις και γνώστες της μόδας από όλον τον κόσμο. Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη επέλεξε το θρυλικό, top model, Βρετανικής καταγωγής, Kate Moss, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια της, η οποία συστήνει στο ευρύ κοινό την πιο πρόσφατη collection της, που θα διατίθεται από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, στα Harrods.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η εμβληματική designer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων δημοσίευσε και μερικές εντυπωσιακές λήψεις που φέρουν την υπογραφή του φωτογράφου, Nikolai von Bismarck, συντρόφου της Kate Moss. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η 49χρονη σταρ έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, καθώς υπήρξε «το πρόσωπο» σε glamorous φωτογραφίσεις και editorials, ενώ έχει περπατήσει και στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου για χάρη πελώριων οίκων μόδας. Υπήρξε το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, ένα από τα πιο επιβλητικά πρόσωπα στην fashion scene, αλλά και μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που πάντα απασχολούσε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia Kritharioti (@celiakritharioti)

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη θρυλική Kate Moss. Η @katemossagency πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια Celia Kritharioti X @harrods! Ήταν φυσικό να της ζητήσουμε να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας μας, καθώς είναι η επιτομή της βρετανικής μόδας, που ξεπερνά τις γενιές με τη διαχρονική ομορφιά της, την κομψότητα και την επιρροή της στην παγκόσμια σκηνή της μόδας» ανέφερε στην ανάρτησή της η Σίλια Κριθαριώτη.

Η Σάσα Σταμάτη, για χάρη της «ON Time», επικοινώνησε με τη διεθνούς φήμης, Ελληνίδα σχεδιάστρια, Σίλια Κριθαριώτη, ενώ η ίδια βρισκόταν στο Λονδίνο, και της αποκάλυψε σχετικά με το νέο της επαγγελματικό βήμα: «Από την εποχή του περίφημου κόκκινου φορέματός μου, το οποίο επέλεξε η Kim Kardashian και των ολοκέντητων bodysuits της Jennifer Lopez, είχαμε αιτήματα από φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο για συνεργασία, τα οποία εντείνονταν κάθε φορά που μια δημιουργία μου εμφανιζόταν σε κάποιο red carpet ή σε κάποιο editorial διεθνούς περιοδικού. Τα Harrods ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Αποφάσισα ότι πλέον πρέπει το ευρύ κοινό να μπορεί να βρει πιο εύκολα το brand κι έτσι προετοίμασα μια συλλογή demi couture με την επιμέλεια της υψηλής ραπτικής σε διαφορετικά μεγέθη. Το Λονδίνο είναι, εξάλλου, μητρόπολη της μόδας και του social life».

Η συλλογή αποτελείται από αστραφτερά mini dresses με matching mules και ankle boots, φορέματα από πολύτιμο βελούδο, κεντημένα στο χέρι καφτάνια, κάπες και mini δαντελένια φορέματα. Όπως σε κάθε δημιουργία Celia Kritharioti, κάθε ρούχο έχει να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία. Τη συλλογή μπορεί κάποιος να τη βρει στον διακεκριμένο πρώτο όροφο του “Harrods”, ανάμεσα σε άλλα διάσημα superbrands.

 

Το κόκκινο φόρεμα της Kim Kardashian που έγραψε ιστορία!

Σχετικά με το κόκκινο φόρεμα της Kim Kardashian, που έχει μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη μας ως μια κορυφαία fashion στιγμή, η Σίλια Κριθαριώτη αναφέρει: «Την εποχή που άρχισα να δραστηριοποιούμαι στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο Los Angeles, η ίδια η Kim Kardashian επέλεξε το περιβόητο κόκκινο φόρεμα για το party του Elton John μετά τα Oscars. Αυτό ήταν σταθμός για την Kim Kardashian στο χώρο της μόδας. Ένα όνειρο της ζωής της ήταν να μπει εξώφυλλο στην αμερικανική “Vogue”, αλλά τα αιτήματά της δεν γίνονταν δεκτά. Μόλις όμως την είδαν με το κόκκινο φόρεμα, άλλαξε όλο το πρεστίζ της όσον αφορά το styling της. Έτσι, το όνειρό της έγινε πραγματικότητα, αφού στη συνέχεια έγινε εξώφυλλο στη “Vogue” και μετατράπηκε στο απόλυτο fashion icon».

Photo by Mark Davis/Getty Images for EJAF

 

Και συνεχίζει λέγοντας στην Σάσα Σταμάτη και στην ON Time: «Μάλιστα, το 2014, το “Ηarper’s Βazaar”, αφότου είχε κάνει το εξώφυλλο η Kim, έγραψε ένα άρθρο για 25 φορέματα που ήταν καθοριστικά στη ζωή των celebrities. Ένα από αυτά τα φορέματα, λοιπόν, ήταν το κόκκινο αυτό φόρεμα. Συγκεκριμένα, ο τίτλος ήταν “Η Kim Kardashian με το κόκκινο φόρεμα της Σίλιας Κριθαριώτη”. Παρόλο το εξαιρετικά αποκαλυπτικό ντεκολτέ της, αυτό το εντυπωσιακό red look σηματοδότησε μια στροφή για την Kardashian, που έκανε το στιλ της πιο σοφιστικέ».

Η διευθύντρια της βρετανικής «Vogue» Sarah Harris και η Σίλια Κριθαριώτη.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το βράδυ της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου, η Σίλια Κριθαριώτη και η διευθύντρια της βρετανικής «Vogue» Sarah Harris διοργανώνουν ένα λαμπερό event στο Λονδίνο, προκειμένου να «γιορτάσουν» την προσθήκη της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας στα Harrods. Μάλιστα, από τα μέσα Νοεμβρίου αποκαλύφθηκε και η φαντασμαγορική βιτρίνα της σχεδιάστριας να κλέβει τις εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες που συρρέουν στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια νυφική δημιουργία κεντημένη στο χέρι και θα βρίσκεται στις βιτρίνες μέχρι τις 3 Ιανουαρίου!

Ανακάλυψε παρακάτω μερικά από τα σχέδια της νέας συλλογής της Σίλιας Κριθαριώτη, που θα φιλοξενηθεί στα Harrods:

 

 

Read More

And More