Η Stella McCartney θα λανσάρει για πρώτη φορά συλλογή με υλικά που έχουν… περισσέψει!

Η 48χρονη σχεδιάστρια είναι γνωστή για την αγάπη της στο περιβάλλον καθώς και για τις δράσεις που κάνει μέσα από την επωνυμία της για μία βιώσιμη μόδα.Τώρα λοιπόν έκανε μία ακόμη κίνηση σε αυτο το ύφος και για πρώτη φορά θα δημιουργήσει 90 μόνο κομμάτια  από υλικά που έχουν περισσέψει από τις προηγούμενες συλλογές της.

Υπάρχουν συνολικά 90 κομμάτια και κάθε ένα από αυτά θα περιέχει ένα σημείωμα που θα ευχαριστεί τον αγοραστή που έκανε την επιλογή να αγοράσει ένα βιώσιμο ρούχο.

Η Stella είπε: «Νομίζω ότι για να διατηρήσετε τη βιωσιμότητα στη μόδα, πρέπει να σκεφτείτε εκ των προτέρων.Πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα με κυκλικό τρόπο και στο σύνολό τους όλες τις κινήσεις σας στο τέλος της ημέρας, μην σπαταλάτε πρώτες ύλες και μην κάνετε κακό στον πλανήτη».

Η νέα ανακυκλωμένη σειρά της κόρης του Sir Paul McCartney έρχεται την κατάλληλη στιγμή αφού μόλις πρόσφατα επέμεινε ότι δεν υπήρξε πιο σημαντική στιγμή από τώρα για να πάρουμε θέση για το περιβάλλον και τις αλλαγές στο κλίμα που βλέπουμε κάθε μέρα τι συμβαίνει στον πλανήτη.

 

Read More

And More