Η Victoria Beckham παρουσίασε τη Resort Collection για το 2018. Και ναι, αξίζει να τη δεις!

Όλα ξεκινούν από τα παπούτσια! Κάπως έτσι το είχες στο μυαλό της η αγαπημένη μας fashion designer Victoria Beckham όταν σχεδίαζε τη Resort συλλογή για το 2018. Έδωσε έμφαση στα χρώματα, το ύφος και τη γραμμή των παπουτσιών, ίσως λίγο περισσότερο από ότι στα ρούχα. Σήμα κατατεθέν ήταν τα slingbacks με medium τακούνι σε έντονο πορτοκαλί χρώμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η VB ρισκάρει αρκετά και πειραματίζεται με νέα στιλ! Από εκεί που ήταν πιστή οπαδός του μαύρου και των σκούρων χρωμάτων, η ίδια πλέον υποστηρίζει τη λάμψη των έντονων αποχρώσεων, όπως πορτοκαλί, πράσινο και ροζ. Βέβαια από τη συλλογή δεν έλειψαν ούτε οι γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις, πότε σε total looks και πότε σαν πινελιές στα color block outfits.

Όσον αφορά στις γραμμές, η Victoria έμεινε πιστή στο αέρινο ή straight στιλ το οποίο και υποστηρίζει τα τελευταία χρόνια. Κοστούμια, oversized πανωφόρια και φορέματα σε midi γραμμή, δημιουργημένα από διάφανα ή φίνα υφάσματα.

Τέλος, όπως σου προανέφερα, τα αξεσουάρ είχαν έντονο χρώμα όπως πορτοκαλί και πράσινο, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και μερικά κομμάτια σε ουδέτερες αποχρώσεις. Σε τσάντες είδαμε clutch και bucket bags, ενώ σε παπούτσια slingbacks, πέδιλα και slippers.

Read More

And More