Η Victoria Beckham σχεδιάζει sneakers σε συνεργασία με γνωστό brand!

Η Victoria Beckham είναι ένα posh style icon. Όταν σκέφτεσαι lux κομμάτια σε minimal γραμμές, τότε η γνωστή σχεδιάστρια έρχεται κατευθείαν στο μυαλό σου. Ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις της έχει το απαραίτητο quality.

Τη χρονιά που μας πέρασε, είχε μία πετυχημένη συνεργασία με την εταιρεία Target, αλλά και μία capsule collection με το mega beauty brand Estée Lauder. Τώρα όμως έρχεται μία πληροφορία που πραγματικά είναι huge νεό, καθώς η Βeckham θα σχεδιάσει για την Reebok!

Πριν από μερικά χρόνια, η ίδια έκανε δηλώσεις του τύπου ”δεν αντέχω τα flat shoes”. Σήμερα όμως, όλα αυτά θα αλλάξουν αφού καλείται να βάλει την υπογραφή της στην πρώτη Reebok x Victoria Beckham σειρά με αθλητικά παπούτσια! ‘Ήδη η Βeckham μοιράστηκε με τους followers της μία pic στο instagram με το πρώτο ζευγάρι της συλλογής και αν έχεις αμφιβολίες πως ένα Reebok μπορεί να θυμίζει έστω και λίγο …Beckham, τότε δεν έχεις παρά να δεις το πρώτο σχέδιο που είναι φανταστικό!

“Η συνεργασία με την Reebok θα μου επιτρέψει να προωθήσω περαιτέρω το όραμά μου σε μια νέα κατηγορία. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό να δουλεύω με ένα τέτοιο iconic brand που αποτελεί την επιτομή της πίστης μου στην ενθάρρυνση των γυναικών στο να εκφράζουν πάντα την καλύτερη εκδοχή τους”.

Η Beckham εντάσσεται έτσι στην λίστα της Reebok με stars όπως: Ariana Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman και Teyana Taylor, που σκοπός τους είναι να ενθαρρύνουν την σύγχρονη γυναίκα να είναι ο πιο όμορφος και cool εαυτός της!

Read More

And More