Η χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Harrods ξεπέρασε κάθε φαντασία… για ακόμα μια φορά

Το Harrods θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα “τουριστικό αξιοθέατο” με επισκέπτες όλο το χρόνο και από κάθε σημείο της Γης, αλλά τα Χριστούγεννα το πολυτελές πολυκατάστημα έχει πραγματικά την τιμητική του. Η τόσο προσεγμένη βιτρίνα του και διακόσμηση μπορεί εύκολα να ανταγωνιστεί τα περισσότερα Xmas décor σε όλο τον κόσμο.

Πέρυσι, το Harrods συνεργάστηκε με τον Burberry για το “A Very British Fairy Tale”, ένα concept εμπνευσμένο από την βρετανική κουλτούρα. Το φετινό θέμα όμως “μυρίζει” περισσότερο Ευρώπη, καθώς επέλεξε έναν ιταλικό οίκο, τις αποκλειστικές του συλλογές και αξεσουάρ σαν κύριο θέμα. Μπορείς να μαντέψεις ποιος οίκος είναι αυτός; Μα φυσικά δεν είναι άλλοι από το ιταλικό σχεδιαστικό δίδυμο Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana.

Οι Dolce & Gabbana ανέλαβαν το Harrods, μετατρέποντάς το σε ένα ιταλικό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η βιτρίνα παρουσιάζει διαφορετικές σκηνές που αντικατοπτρίζουν την ιταλική ζωή, συμπεριλαμβανομένης μιας σπιτικής κουζίνας (με κατοικίδια ζώα και ένα ψυγείο Dolce & Gabbana), ράφτες, ωρολογοποιούς, ένα κομμωτήριο και ντίσκο. Κάθε σκηνή περιλαμβάνει μαριονέτες και κούκλες ντυμένα με D & G. Ξεκάθαρα θα μπορούσαμε να κοιτάμε τη βιτρίνα για ώρες.

Εκτός από τις βιτρίνες όμως, οι δημιουργίες και η αισθητική των Ιταλών σχεδιαστών έχει κατακλύσει και το εσωτερικό του πολυκαταστήματος.

Η συνεργασία του Harrods με τους Dolce & Gabbana έχει ανοίξει από τις 2 Νοεμβρίου και θα βρίσκεται για καιρό εκεί!

Read More

And More