So stylish

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 10 στιλάτα σύνολα της που φέτος θέλουμε στην ντουλάπα μας

Φέτος είναι η χρονιά της, αφού έχει κάνει το πρώτο της επαγγελματικό solo βήμα στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την εκπομπή “Pop up” κάθε μεσημέρι. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει την κλασική ομορφιά που απαιτεί η δουλειά του μοντέλου, πανύψηλη, αδύνατη, με γυμνασμένα μακριά πόδια, πλούσια μακριά μαλλιά, μελαχρινή, ξεκίνησε την πορεία της εδώ, αλλά απογειώθηκε όταν πήγε στην Νέα Υόρκη μετά από πρόταση που δέχθηκε από το πρακτορείο Ford!

Από τα λίγα μοντέλα με διεθνή καριέρα, έζησε μία έντονη επαγγελματική ζωή, με φωτογραφίσεις, καμπάνιες, διαφημιστικά σε έντονους ρυθμούς, που άφησε όταν ήρθε η πρόταση για το GNTM! Η συνέχεια είναι γνωστή με την Ηλιάνα να αφήνει τη θέση του κριτή για να βρει τον έρωτα στο Snik και να ξεκινά την προσωπική της καριέρα.

Με σωστή αίσθηση της μόδας, έχει ένα ξεχωριστό στιλ που φέτος ενισχύεται με τις καθημερινές της πολύ στιλάτες εμφανίσεις στο πλατό. Παρακολουθώντας της στο Instagram βλέπουμε ένα κορίτσι με effortless ύφος, πάντα χαμογελαστή. Ακολουθεί τα trend με το δικό της τρόπο, ξέρει ότι διαθέτει υπέροχα πόδια που τα αναδεικνύει όσο πιο συχνά μπορεί. Σήμερα θα κάνουμε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στο ξεχωριστό της στιλ και μαζί θα δούμε και θα διαλέξουμε 10 σύνολά της που θα θέλαμε φέτος στην ντουλάπα μας.

Ολόσωμη φόρμα με cute ροζ χρώμα για άνεση και στιλ όλες τις εποχές και για πάντα αφού δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ακολούθησε το στιλ της και συνδύασέ την με sneakers.

Πλεκτό midi φόρεμα που δίνει ένα chic lady like ύφος με μία κίνηση, χωρίς όμως να χάνει καθόλου το young στιλ της. Κανένα κόσμημα, αλλά κλασικές γόβες ολοκληρώνουν το super look.

Ένα black & white σύνολο απογειώνεται με ασημένιες γόβες, ενώ το κουμπωμένο μέχρι πάνω πουκάμισο είναι ένα styling tip που αξίζει να θυμάσαι.

Ψηλόμεσο τζιν με t-shirt που έχει τονισμένους ώμους και το καπέλο που τα… σπάει, είναι το look που εγώ θα ήθελα στην ντουλάπα μου φέτος! Απλά τέλειο.

Βoho queen, υπέροχο σύνολο Isabel Marant που της πάει τόσο πολύ και βεβαίως το συνδύασε με τα απόλυτα west booties! Μία εμφάνιση που κάνει τη διαφορά και βεβαίως αναδεικνύει τα τέλεια πόδια της.

Βελονάκι και μάλιστα φόρεμα από βελονάκι. Δύσκολη υπόθεση, όμως η Ηλιάνα το φοράει τόσο super που θέλεις και εσύ ένα ίδιο φόρεμα φέτος -ίσως αν ψάξεις στην ντουλάπα της μαμάς σου θα το βρεις!

Μπότες suede σε boho ύφος που συνδυάζει με ανάλογο φόρεμα τονίζοντας τη μέση της με μία epic ζώνη. Αν σου αρέσει το bohemian style τότε… copy the look!

Δερμάτινο σορτσάκι συνδυασμένο με λευκό ρομαντικό top, συνδυασμός που πλέον μοιάζει κλασικός αφού μπορείς να τον φορέσεις κάθε σεζόν και να είσαι στιλάτη.

Army booties που απογειώνουν την denim ολόσωμη φόρμα της. Ανατρεπτικός συνδυασμός που δίνει new style και στα δύο κομμάτια της ντουλάπας της, που θα θέλαμε και εμείς στη δική μας.

Floral παντελόνι συνδυασμένο με δαντελένιο top και λευκά μποτίνια, μία φθινοπωρινή πρόταση για καθημερινό στιλάτο σύνολο, που θα δώσει στο στιλ σου την ανανέωση που θέλεις.

 

 

 

Read More

And More