Instagram report: 3 fashion items που αξίζει να επενδύσεις σύμφωνα με τις influencers

Διανύουμε αυτήν την εποχή που η γκαρνταρόμπα μας θέλει μια μικρή ανανέωση. Τέλος πια με τα πολύ βαριά πλεκτά, τέλος και με τα πολύ χοντρά μπουφάν. Τα πράγματα πλέον είναι πιο χαλαρά, όπως επιβάλει η Άνοιξη. Ναι, αυτά τα έχουμε ξαναπεί, και θα τα λέμε ξανά και ξανά ώστε να είμαστε στιλάτες, παίρνοντας έμπνευση από τις τάσεις της σεζόν.

Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει για τα trends, τα παπούτσια που έχουν την τιμητική τους, έχουμε δημιουργήσει oδηγούς αγοράς και πλέον έφτασε η στιγμή που θα παραδειγματιστούμε από τρεις influencers που πόσταραν τις στιλιστικές τους επιλογές στο instagram, δίνοντάς μας πολλές και φρέσκες ιδέες. Συγκεκριμένα, βρήκαμε τρία items που φορούν και που αξίζει να επενδύσεις αυτήν την “demi” περίοδο.

Σύμφωνα με την Roberta Benteler, ένα από τα πιο βασικά items της σεζόν είναι το ντένιμ. Ένα τζιν παντελόνι θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και ιδανικά επέλεξε να έχει τονισμένη μέση και loose γραμμή. Συνδυάζεται τέλεια με casual και πιο forma top (τύπου δαντελένιο body) και σε παπούτσι μπορείς να επιλέξεις από ankle boots, sneakers, μέχρι γόβες και πέδιλα για πιο night εμφανίσεις.

 

Η Frankie Gaff επέλεξε ένα πιο θηλυκό κομμάτι που έχει κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Το wrap dress είναι μια τέλεια επιλογή για να αναδείξεις το σώμα σου, μιας και ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες. Ένα ακόμα κομμάτι που μπορείς να φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας, με leather ή denim jacket, ankle boots, sneakers, ή και πέδιλα.

 

Τέλος, η Olivia Palermo φαίνεται να επηρεάστηκε από το στιλ των Γαλλίδων, για αυτό επέλεξε να υιοθετήσει στο στιλ της μια wooden bag. Αρκετές φορές σου έχουμε αναφέρει ότι αυτό το αξεσουάρ πρόκειται για μια must επιλογή που αξίζει να επενδύσεις. Φόρεσέ την κυρίως σε πιο daily εμφανίσεις με casual chic looks.

Read More

And More