Ηome inspo: Aς πάρουμε ιδέες από τις influencers για να μην φοράμε συνέχεια τις… φόρμες μας

Mένουμε σπίτι και το πρώτο ρούχο που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι φόρμες, άλλωστε πάντα μέσα στο σπίτι είχαμε ένα χαλαρό styling που δεν μας θύμιζε σε τίποτα δουλειά, υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές, γιατί να το αλλάξουμε τώρα. Φόρμες, χαλαρό φούτερ και παντόφλες είναι τα βασικά κομμάτια της καραντίνας χωρίς να είναι καθόλου κακό αφού μας ξεκουράζουν και μας κάνουν να νιώθουμε ωραία.

Παρόλα αυτά επειδή οι μέρες είναι αρκετές και ο καιρός θα συνεχίσει να μας βρίσκει μέσα στο σπίτι για πολλές εβδομάδες ακόμη, ας έχουμε και μερικές εναλλακτικές που κυρίως θα ανανεώσουν τη δική μας ψυχολογία και σίγουρα δεν θα φορέσουμε κάτι extreme.

Oι μέρες καραντίνας χαρακτηρίζονται από μία επανάληψη, μία ρουτίνα, που όλες προσπαθούμε να αλλάξουμε κάνοντας διαφορετικά πράγματα κάθε μέρα, γιατί να μην το εφαρμόσουμε και στην εμφάνισή μας;

Οι προτάσεις μας έρχονται από τις αγαπημένες influencers που και αυτές μένουν σπίτι και κάνουν την δουλειά τους από εκεί. Ας δούμε μερικά stay home look που θα ας αλλάξουν το mood εύκολα και ευχάριστα.

@emrata

Ένα crop top σε λευκό χρώμα θα γίνει η εναλλακτική σου με την αγαπημένη σου φόρμα και θα δώσει λίγο sexy detail στην εμφάνιση σου, ειδικά αν μένεις μαζί με το αγόρι σου όπως η Emily. Έχεις σίγουρα ένα στην ντουλάπα σου ή κάνε ένα απλό top crop δένοντας το πάνω από την κοιλιά σου.

@loudoillon

Άφησε για λίγο την ρόμπα σου και φόρεσε ένα κιμονό, μέσα στο σπίτι θα δώσει λίγο boho αέρα και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.Τα χρώματα πάντα μας φτιάχνουν την διάθεση και σίγουρα είναι ενα κομμάτι που δεν φοράς και συχνά οπότε καιρός να κάνει απόσβεση.

@monikh

H Μonikh δεν αποχωρίστηκε τη φόρμα της αλλά, διάλεξε μία πιο στενή που κολακεύει τον σώμα της και πρόσθεσε ένα ωραίο πλεκτό με έντονο χρώμα για να ”φωτίσει” το σύνολο της. Ειδικά αν κατά την διαρκεια της μέρας μιλάτε skype καλό θα ήταν να φοράτε λίγο χρώμα ώστε να δείχνετε πιο λαμπερές στην camera.

@chiaraferragni

Η Chiara δεν λέει όχι στις φόρμες παρόλα αυτά βλέπουμε να επιλεγεί χρώμα στο παντελόνι και σχέδιο με λάστιχο κάτω για πιο ωραίο σχήμα και crop top για καλύτερη ισορροπία.Δεν ξεχνάει να προσθέσει μερικά διακριτικά κοσμήματα που μάλλον φοράει συνέχεια, βραχιόλι και κρίκους.

@carodaur

Επίσης η Caroline Daur βρίσκει φόρμες σε ένα beige ωραίο χρώμα, αποφεύγει τα έντονα χρώματα φούξια ή κόκκινο, ενώ δεν παραλείπει να φοράει και το αγαπημένο της layering κοσμημάτων.

@ayling_koenig

H Αyling Koenig επιλέγει άνετο παντελόνι σε μπεζ χρώμα που σίγουρα έχεις και το συνδυάζει με μία pastel ζακέτα που στην προκειμένη περίπτωση είναι crop αλλά και μία σε κλασική γραμμή θα ήταν σωστή για να μία home χαλαρή εμφάνιση.

@chrismpo

H Χριστίνα Μπόμπα φοράει το τζιν της και το συνδυάζει με ένα απλό μαυρο top, αποχωρίζεται τις αγαπημένες φόρεμα και τα look γυμναστικής και χαλαρώνει κατά την διάρκεια καραντίνας. Copy the look, έχεις όλα τα κομμάτια και εσύ.

@constancejablonski

Το μοντέλο Constance Jablonski μας δείχνει μία ωραία εκδοχή τώρα που σιγά σιγά θα φτιάξεις και ο καιρός, ένα χαλαρό φόρεμα με κουμπιά και σανδάλια για την καραντίνα σαν εναλλακτική και κομψή λυση.

@mairiboo

H Μαίρη Συνατσάκη φοράει την αγαπημένη της σαλοπέτα με μαρινιέρα και πετυχαίνει το απόλυτο home look, άνεση και style, κλέψε την ιδέα και βάλε και εσύ μία μέρα αυτά τα 2 χαλαρά κομμάτια στην καραντίνα, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα σε άνεση από τις φόρμες.

@alexachung

H Αlexa είχε όρεξη εκείνη την ημέρα και έκανε …styling, μαύρο παντελόνι με λευκό πουκάμισο και ζιβάγκο ( όσο κάνει κρύο) για ανανέωση του home look, η καραντίνα θέλει και μερικές μέρες…διαφορετικές για να αντέξουμε και να τα καταφέρουμε!

 

 

Read More

And More