Ίσως το Gucci look της Beyonce σου θυμίσει κάτι από τα παλιά!

Μετά τη γέννηση των διδύμων και παρόλο που η Beyonce δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, έχει αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει κάθε look και να δείχνει μοναδική. Εξαίρεση, που λες, δεν αποτελεί και η εμφάνισή της το περασμένο ΣΚ. Η Queen B έδωσε το παρών στο Made in America Festival για να παρακολουθήσει τη live εμφάνιση του άντρα της Jay Z και της αδερφής της Solange. Για την περίσταση επέλεξε ένα total look του οίκου Gucci που δεν θα μπορούσε να μας περάσει απαρατήρητο.

Οι φωτογραφίες της σταρ αμέσως εξαπλώθηκαν στα social media και τα θετικά σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές έπεφταν βροχή. Βασικά κομμάτια ήταν ένα ιδιαίτερο jacket με oversized ώμους, ένα καπέλο με το κλασικό μοτίβο του οίκου, ένα λευκό t-shirt και ένα denim shorts. Όλα τα items ανήκουν στην Cruise Collection Gucci για το 2018.

Η εμφάνιση της Beyonce όμως, έκρυβε ένα ακόμα μυστικό! Οι New York Times ανέφεραν ότι το jacket με τα balloon μανίκια δημιουργήθηκε από τον Mr. Day στη δεκαετία του 1980. Ο ίδιος χρησιμοποίησε το λογότυπο του Louis Vuitton χωρίς την άδεια του οίκου. Από ότι καταλαβαίνεις οι μηνύσεις δεν άργησαν να έρθουν. Τώρα όμως, ο οίκος Gucci εμπνεύστηκε από αυτό το σχέδιο και δημιούργησε ένα δικό του με το λογότυπο του οίκου να διακοσμεί κάθε σημείο του μανικιού.

Read More

And More